Ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά και ξεκαθαρίζει για Γαβαλά – Δεβετζή

Δείτε όλα όσα είπε σε συνέντευξή του για για την Πηγή Δεβετζή και τον Λάκη Γαβαλά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Πηγή Δεβετζή και τον Λάκη Γαβαλά.

Με την Πηγή Δεβετζή μιλάτε;

Η Πηγή στεναχωρήθηκε πραγματικά, αλλά δεν μπορούσα εγώ να κάνω κάτι αφού δεν συμμετείχε τελικά στο J2US. Δεν αποφάσισα εγώ, αποφάσισε το κανάλι και ο παραγωγός. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με όλο αυτό που δημιουργήθηκε και της το έδωσα να το καταλάβει. Η Πηγή ήθελε να πάω αρχικά, επειδή αρρώστησε, αλλά έπειτα ο Νίκος ήθελε να παραμείνω. Δεν μπορούσα να φύγω έτσι απλά, ήμουν από τότε και στην άλλη παραγωγή του καναλιού, το Style me Up. Μιλάμε με την Πηγή, μπορεί να πάει στο επόμενο J2US.

Πώς σου φάνηκε φέτος ο Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks;

Στο My Style Rocks μου αρέσουν η Χριστοπούλου και ο Κουδουνάρης. Για τον Γαβαλά δεν τρελαίνομαι. Νομίζω ότι αυτό είναι… το θέατρο του παραλόγου.

Κι εκείνου όμως δεν του άρεσες στο J2US. Απ’ ότι θυμάμαι, σχολιάζοντας το τραγούδι «Άπονε» που είπε, το συσχέτισε με το «Άφωνε».

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει μαζί μου ο Λάκης. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Όπως λέει αυτός τη γνώμη του, έτσι τη λέω κι εγώ. Έχω προυπάρξει του Γαβαλά στο χώρο. Μπορεί να είμαι μικρότερός του, αλλά ήμουν πιο πριν στη δουλειά αυτή. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν τότε ένας βιοτέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο Συμβούλιο του νησιού έχοντας αρκετά εσωτερικά και άλυτα ζητήματα. Σε έναν απαιτητικό στίβο ... Διαβάστε περισσότερα
Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef: Μία επιστροφή παίκτη στο παιχνίδι μαγειρικής ανατρέπει τις ισορροπίες. Πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef ... Διαβάστε περισσότερα