Media

Οι χοντρές “μπηχτές” του Θέμου στον Πέτρο Κωστόπουλο

Μουτσινάς: "Δουλεύουμε σε ένα μέσο, που χαρακτηρίζεται από τη μη-τσίπα.

Απίστευτα υπονοούμενα άφησε ο Θέμος Αναστασιάδης για τον Πέτρο Κωστόπουλο ,στη χθεσινή του εκπομπή!

Ο παρουσιαστής του “ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ” πείραζε την καλεσμένη του, Άννα Μπουσδούκου και έριχνε τις μπηχτές του για κάποιον παρουσιαστή που είναι μεγάλος, αργεί και που αποτελεί τον “Φρανκεστάιν που εξέθρεψε ο Γιάννης Λάτσιος”! 

Στο “Δέστε τους” που παρακολουθήσαμε το παρακάτω απόσπασμα, απόρησαν για την κόντρα του Θέμου με τον Πέτρο Κωστόπουλο…!

“Γιατί τον είπε Φρανκενστάιν”;

Μουτσινάς: “Δουλεύουμε σε ένα μέσο, που χαρακτηρίζεται από τη μη-τσίπα. Βάζουμε και τους εαυτούς μας μέσα. Μαλώνεις, βρίζεις και μετά είμαστε φίλοι.. Γίνεται για το θεαθήναι!

Δείτε το βίντεο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα