Media

Οριστικό το τέλος για «Μουρμούρα»

Βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για τέταρτη σεζόν καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά το σκληρό ανταγωνισμό. Βέβαια τις δύο τελευταίες από αυτές, η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά την αποχώρηση του ενός ζευγαριού έχει κάνει αλλαγές, οι οποίες όπως φαίνεται δεν… κέρδισαν τους τηλεθεατές. Κι όπως τελικά αποφάσισαν στο κανάλι της Κάντζας θα γίνουν πάλι αλλαγές…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν η σειρά θα συνεχιστεί αλλά χωρίς τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια. Τέλος στη «Μουρμούρα» λοιπόν θα πουν οι Σίμος και Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Αν και ήταν… κοινό μυστικό, ωστόσο είναι πλέον και επίσημο αφού στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως οι ήρωες θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με το τέλος της φετινής σεζόν. Και βέβαια η απόφαση αυτή είναι δικαιολογημένη καθώς οι ήρωες των δύο αυτών ζευγαριών δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές, όπως ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που παραμένουν… σταθερές αξίες της σειράς από την πρώτη σεζόν.

Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αν και για τα δύο ζευγάρια είναι οριστικό το τέλος για «Μουρμούρα» τα στελέχη του ALPHA αναζητούν δύο καινούργια κι όχι ένα, όπως ήταν στους τρεις πρώτους κύκλους, ώστε και την επόμενη σεζόν να… μουρμουράνε και πάλι τέσσερα ζευγάρια. Βέβαια ό,τι αλλαγές αποφασίσουν να κάνουν στο κανάλι της Κάντζας πρέπει να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους για να μην… τριτώσει το κακό, τουτέστιν να μην «κάψουν» άλλα δύο καινούργια ζευγάρια, αλλά να «χτίσουν» κάποια με έξυπνα σενάρια και ενδιαφέροντες χαρακτήρες…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Λιάγκας κατά Όλγας Κεφαλογιάννη: «4,5 χρονών παιδάκια θα κληθούν να πουν στο δικαστήριο με ποιον περνούν καλύτερα;»
Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το ρεπορτάζ του newsit.gr, η υπουργός Τουρισμού απουσίαζε από την εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας των παιδιών σε δεύτερο βαθμό, λόγω συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου
Ο Γιώργος Λιάγκας
7
Κατερίνα Καινούργιου: Γύρισε στο πλατό μετά από μια μέρα απουσίας - «Ειμαι εδώ, είμαι καλά»
Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και κοντά στο Πάσχα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή
Η Κατερίνα Καινούργιου