Media

Παντελής Καψής: Η ΕΣΗΕΑ αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες

Η απάντηση του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην καταγγελία της ΕΣΗΕΑ ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΤ δουλεύουν χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη.

Σε ανοιχτή κόντρα βρίσκεται η ΕΣΗΕΑ με τον Παντελή Καψή, αυτή τη φορά με αφορμή την καταγγελία της Ένωσης Συντακτών ότι οι εργαζόμενοι στη Δ.Τ. δουλεύουν χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη. Συγκεκριμένα, το κείμενο γράφει τα εξής:

«Το δημιούργημα των Σίμου Κεδίκογλου, Παντελή Καψή και Γκίκα Μάναλη, η αυτοαποκαλούμενη Δημόσια Τηλεόραση (πλαισιώθηκε από τη νεόκοπη Δημόσια Ραδιοφωνία) συμπληρώνει ήδη δύο μήνες ζωής ως δήθεν κανονικό ΜΜΕ!
Ο υποτιθέμενος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν έχει αναγγείλει ακόμη…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23