Media

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος έρχεται σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της Αμαλίας

Συνταρακτικές και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 5 έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 20:00. 

Η Όλγα και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους. Ο Πάρης αγανακτισμένος από τα επανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, επεισόδιο 51

Ο Σίμος έρχεται σε δύσκολη θέση μετά από τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει η Αμαλία σε σχέση με την γενικότερη συμπεριφορά του. Θα καταφέρει να την καθησυχάσει και πάλι, ή η Αμαλία έχει χάσει την εμπιστοσύνη της πλέον σε αυτόν;

Ένα δίλημμα που βάζει ο Ντίνος στην Μιράντα δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους.

Είναι στην πραγματικότητα δίλημμα και για την Μιράντα, ή έχει πάρει ήδη την απόφαση της και δεν της την αλλάζει κανείς;

Ο Μεμάς εξομολογείται στον Πάρη τι έχει συμβεί με την Δάφνη και αυτός αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Η Στέλλα δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην Ματούλα, αλλά κυρίως στον Χριστόφορο. Ποια απόφαση θα πάρουν ώστε να την προστατεύσουν;

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, επεισόδιο 52

Ο Αποστόλης τραυματισμένος καταφεύγει στο σπίτι της Μάγιας για να κρυφτεί, αλλά λίγο μετά την πόρτα χτυπά ο Σωτήρης. Το θέατρο, που παίζουν ο Φώτης με τη Μάγια δεν μοιάζει να πείθει τον υπαστυνόμο.

Ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για τη μυστική συνάντηση της Βικτώριας με τον Χρήστο και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Μεγάλη είναι η αναστάτωση στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη.

Η Όλγα και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους. Ο Πάρης αγανακτισμένος από τα επανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του.

Θα καταφέρει ο χαρισματικός Σίμος να γυρίσει το παιχνίδι και να πείσει την Όλγα ότι ο γιος της χρειάζεται ιατρική βοήθεια;  

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, επεισόδιο 53

Ο Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με την Στέλλα. Ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα που μάλλον θα του αλλάξει τη ζωή και τις προτεραιότητες.

Κάποιες σκέψεις βασανίζουν τον Ντίνο, όμως όταν τις μοιράζεται με την Μιράντα την βρίσκει αντίθετη… Ο Ρένος πιάνεται στα πράσα και αυτή τη φορά φαίνεται να μην μπορεί κανένας να τον βοηθήσει.

Η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που δεν ξέρει πώς να την διαχειριστεί καθώς ευθύνεται και η ίδια.

Ένα ευχάριστο γεγονός τους φέρνει όλους κοντά… Θα κυλήσουν όλα ομαλά αυτή τη φορά, ή για ακόμη μία φορά δε θα λείψουν οι εντάσεις;

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, επεισόδιο 54

Μια απρόσμενη επίσκεψη προβληματίζει τον Πάρη που ζητάει εξηγήσεις. Οι απαντήσεις που παίρνει δεν τον πείθουν. Ο Αποστόλης κρύβεται ξανά σε μέρη επικίνδυνα και ρισκάρει ανά πάσα στιγμή να τον πιάσουν… Ποιος θα είναι, όμως, αυτός που θα τον δει τελικά;

Ο Ντίνος ανακοινώνει στην Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει, μάταια προσπαθεί εκείνη να τον πείσει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο.

Ο Σίμος πιάνεται στα χέρια με τον Ρένο. Ο Ντίνος, μιλάει με τον Μάικ, στην Αμερική για να μάθει νέα για την Λιζέτα. Αυτά που θα ακούσει θα τον ανησυχήσουν τόσο που θα τρέξει αμέσως στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή να τον ενημερώσει.

Η Σύρμω βλέπει την Ζαχαρούλα να μιλάει, απόμερα, με τον Βύρωνα. Ο Χριστόφορος πηγαίνει στο φρενοκομείο που βρίσκεται η Στέλλα και βλέπει με τα μάτια του κάτι που υποψιαζόταν, αλλά που δεν ήθελε να πιστέψει πως συμβαίνει.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

Παράδεισος των κυριών: Δευτέρα έως Παρασκευή στις στις 20:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας