Media

Παρθένα Χοροζίδου για την ομάδα της ελληνικής αποστολής στη Eurovision: «Αυτό το δέσιμο είναι μοναδικό»

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει διαγράψει τη δική της πορεία, παρουσίασε έναν ρόλο στη σκηνή της Βιέννης μαζί με τον Akyla
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Παρθένα Χοροζίδου συμμετείχε επί σκηνής μαζί με τον Akylas και το «Ferto», περιέγραψε τον ενθουσιασμό που βίωσε μέσα στο στάδιο τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision.

Η ηθοποιός μίλησε στην ΕΡΤ και είπε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό που φτιάξαμε και επικοινωνήσαμε. Το στάδιο τρελάθηκε. Εγώ δεν έχω ακούσει τόση φασαρία στη ζωή μου. Μας χαρήκανε κι αυτοί και τους χαρήκαμε κι εμείς και ζήσαμε κάτι μοναδικό».

«Αυτό που ξεκίνησε η ΕΡΤ από φέτος, όλη αυτή η διοργάνωση για να βρει καινούρια παιδιά, τα οποία είναι πολύ ταλαντούχα και δείξανε τη δουλειά τους, και διαλέξαμε τον Akyla μας και βγήκαμε στη Eurovision, ήταν όλο πάρα πολύ καλοφτιαγμένο και μπράβο σας» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, η Παρθένα Χοροζίδου εξομολογήθηκε βουρκωμένη: «Εγώ έχω ζήσει οικογένειες σε αυτή τη δουλειά. Αυτό το δέσιμο… Μοναδικό. Δεν θα μου λείψουν, θα τους βλέπω συνέχεια. Ήταν πάρα πολύ ωραία».

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει διαγράψει τη δική της πορεία, παρουσίασε έναν ρόλο στη σκηνή της Βιέννης, μαζί με τους Μιχάλη Μιχαηλίδη, Χρήστο Νικολάου και Κωνσταντίνο Καρυπίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΡΤ: «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου» – Η νέα εκπομπή του Κώστα Λασκαράτου
Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ1, είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και αναζητά τις ιστορίες και τα πρόσωπα που συνδέουν την Ελλάδα με σημαντικά μουσεία του κόσμου
Λασκαράτος, εκπομπή ΕΡΤ
Τίνα Μιχαηλίδου σε Σοφία Βούλτεψη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν είμαστε κομπάρσοι παρουσιαστές»
Ένταση στην εκπομπή «Online», όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε τεθεί – «Ούτε εγώ είμαι κομπάρσος δικός σας», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη
Μιχαηλίδου και Βούλτεψη
5