Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω διαβάσει τερατώδη πράγματα για εμένα, ήταν βάρβαρο

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω διαβάσει τερατώδη πράγματα για εμένα, ήταν βάρβαρο

“Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πολύ ανθρωποφαγικό” ομολογεί ο Περικλής Κονδυλάτος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Survivor All Star, ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα όπου και μίλησε για τα… “τέρατα” στα social media.

Τα social media δεν τα έχεις αντιμετωπίσει μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως παίκτης του Survivor. Από αυτή την πλευρά πώς το βίωσες;

Το λένε όλοι όσοι το έζησαν και δεν είναι υπερβολή, ούτε αλλάζει κάτι επειδή ήταν επιλογή μας να συμμετάσχουμε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πολύ ανθρωποφαγικό. Πρέπει να έχεις πολύ γερές βάσεις και εσωτερικά στηρίγματα για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος. Αυτά που γράφονται στα social είναι παραπάνω από σκληρά.

Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι κακία θέλει, με όποιο πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο έχει, χωρίς να σκεφτεί πώς θα νιώσει ο άλλος άνθρωπος.

Έχω διαβάσει τερατώδη πράγματα για εμένα. Ήταν βάρβαρο. Δεν τους παίρνω σοβαρά, αλλά το Survivor του 2021, στο οποίο συμμετείχα την πρώτη φορά, είχε φτάσει μέχρι 60% τηλεθέαση, που σημαίνει πως το παρακολουθούσε πολύς κόσμος.

Media Τελευταίες ειδήσεις