Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέτρος Κουσουλός: Με πλησίασε μαζί με δύο άσβερκους τύπους και μου είπε ότι με έχει στην κακή πλευρά του μυαλού

Πέτρος Κουσουλός: Με πλησίασε μαζί με δύο άσβερκους τύπους και μου είπε ότι με έχει στην κακή πλευρά του μυαλού

«Δεν φοράω βέρα ακόμα, ποιος θα κρίνει αν συνέχισα γρήγορα τη ζωή μου μετά το διαζύγιο;», λέει ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή, τη νέα του εκπομπή που έρχεται στο ΟΡΕΝ, καθώς και για τον επικείμενο δεύτερο γάμο του.

«Δεν τη φοβάμαι γενικά τη δουλειά που κάνω. Είχα φοβηθεί μία φορά στη ζωή μου το 2006-07, που έγραφα για μία δίκη νονών της νύχτας χωρίς να ξέρω ακριβώς τα πρόσωπα. Είχα πάει να καλύψω τη δίκη, με πλησιάζει ένας άνθρωπος που δεν είναι τώρα πια στη ζωή και με ρωτάει αν είμαι εγώ ο Κουσουλός. Είχε μαζί του δύο “άσβερκους” τύπους και μου λέει: “εσένα να ξέρεις ότι σε έχω στην κακή πλευρά του μυαλού”», περιγράφει ο Πέτρος Κουσουλός.

«Το μωρό μας με την Ευαγγελία είναι ένα ήσυχο μωρό: τρώει, κοιμάται και γελάει. Η ίδια είναι πολύ ήρεμη μαμά. Ταλαιπωρήθηκε στη γέννα, διότι διήρκησε 8 ώρες, το μωρό κατέβαινε αρχικά ανάποδα. Ήμουν όμως δίπλα της στον τοκετό», αναφέρει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Δεν φοράω βέρα ακόμα, δεν έχουμε παντρευτεί αλλά έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβριο, η πρόταση γάμου έγινε πέρσι τον Ιούνιο στα γενέθλια της Ευαγγελίας», αποκαλύπτει ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις δύο μεγάλες μου κόρες το διαζύγιο και την έλευση της μικρής. Τις βλέπω καθημερινά, γιατί πηγαίνω και τις παίρνω από το σχολείο. Είναι κάτι που έχω ζητήσει από την πρώην σύζυγό μου και το έχει δεχθεί», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πέτρος Κουσουλός.

 

«Ένα διαζύγιο είναι επίπονο και ψυχοφθόρο, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Ποιος θα κρίνει εάν προχώρησα γρήγορα ή αργά τη ζωή μου μετά το διαζύγιο; Υπάρχει κάποιο μέτρο;», καταλήγει ο Πέτρος Κουσουλός στην κάμερα του Happy Day.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις