Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρωτοξεκίνησα στο ραδιόφωνο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρωτοξεκίνησα στο ραδιόφωνο

«Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους “προστάτες” τους» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για την τηλεοπτική πραγματικότητα, τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει βιώσει και τα περιστατικά που έχει ζήσει ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια οι εκπομπές να αλληλοσχολιαζόμαστε, είναι μια νέα πραγματικότητα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θεωρώ πως έκλεισε τον κύκλο του στο πρωινό, είναι επιτυχημένος και στο prime time. Θα μου κάνει εντύπωση αν ο Γρηγόρης αφήσει δυο επιτυχημένες για εκείνον ζώνες για να επιστρέψει στο πρωινό» είπε αρχικά.

Σχετικά με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε: «Ήταν χιουμοριστικό το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τα ”πλαστικά χείλη” και έτσι το αντιμετωπίσαμε τότε. Ελπίζω να μη φτάσουν στα δικαστήρια ο Βαγγέλης Περρής και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Φαίη Σκορδά έχει ανεβεί κατηγορία ως ”το κορίτσι της διπλανής πόρτας” αλλά παραμένει η οικειότητά της.

Πιστεύω ότι θα έχουμε ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης με τα νέα χρονιά. Τα νούμερα φέτος έχουν τη μορφή ”ασανσέρ”. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα λαμπερό πρόσωπο και έχει αμεσότητα».

Για την σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Η κουμπάρα μου, μου λείπει πολύ από την τηλεόραση. Έχουμε μια αδελφική σχέση».

Παράλληλα αποκάλυψε: «Είναι ιερό να μεγαλώνεις ένα παιδί, δεν θα ήθελα να περάσω σε οποιαδήποτε μορφή τεκνοθεσίας.

Έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά και κρύβω πλέον την ηλικία μου, λέω είμαι πάνω από 50».

  

Καταλήγοντας μίλησε και περιστατικά που έχει ζήσει κι ως ραδιοφωνικός παραγωγός: «Με έχουν απειλήσει και με έχουν βρίσει τραγουδίστριες όταν πρώτο ξεκίνησα στο ραδιόφωνο. Έκλεινα το τηλέφωνο με μαγκιά στους τραγουδιστές που με απειλούσαν και τους ”προστάτες τους”».

Media Τελευταίες ειδήσεις