Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σασμός spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος με τη Στέλλα θα παντρευτούν, θα γίνουν 2-3 γάμοι

Σασμός spoiler – Σπύρος Σαραφιανός: Ο Χρήστος με τη Στέλλα θα παντρευτούν, θα γίνουν 2-3 γάμοι

Ο Σπύρος Σαραφιανός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» στο ρόλο του Τάσου Καμαριωτάκη, του πατέρα της Στέλλας, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Στο πλαίσιο της συζήτησης μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του, τα παιδικά του χρόνια, τον γιο του και έδωσε δυνατά spoiler για την αγαπημένη σειρά του Alpha.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το εάν θα επιστρέψει η σύζυγος του Τάσου, η Σοφία, στη σειρά: «Δεν πολυξέρω αν θα ξαναδούμε τον Τάσο με τη Σοφία. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θα παντρευτεί η Στέλλα με τον Χρήστο, οπότε πιθανολογώ ότι η μαμά θα επιστρέψει για τον γάμο.

Οπότε θα τη ξαναδούμε» είπε. «Μάλλον θα τη ξαναδούμε. Η Σοφία δεν έχει λησμονηθεί από τον Τάσο. Ο Τάσος είναι πιστός. Κι όταν έφυγε, της έδειξε την αγάπη του. Την αναφέρει συνεχώς».

Η Στέλλα τρέφει αισθήματα για τον Χρήστο. Ο Τάσος θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τον Χρήστο; «Νομίζω ναι… Ο Τάσος είναι υπέρ του Χρήστου, τον θέλει πολύ για γαμπρό…. Ο Χρήστος θα γίνει ζευγάρι με τη Στέλλα, νομίζω ότι θα παντρευτούν στο τέλος. Βλέποντας πού το πάνε τα σενάρια, θα γίνουν 2-3 γάμοι νομίζω, θα τελειώσει όμορφα» ο Σασμός, ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστορία, στο διαζύγιο των γονιών του, το οποίο «λειτούργησε διαφορετικά σε εμένα και τον αδελφό μου» τόνισε. Και συνέχισε: «Εκείνον τον έκανε να θέλει να παντρευτεί πολύ μικρός, να νιώσει την οικογένεια που δεν είχε, αυτό που στερήθηκε…

Εγώ επειδή ήμουν ο μικρότερος όλο αυτό το κοίταζα από απόσταση, και γι’ αυτό έγινα μπαμπάς σε μεγαλύτερη ηλικία».

Η σχέση του με τον πατέρα του ήταν επίσης δύσκολη καθώς ο πατέρας του αναγκάστηκε για οικονομικούς λόγους να τον βάλει για λίγο σε οικοτροφείο.

Μίλησε και για τη σχέση με τη μητριά του τονίζοντας είχε μία κακή σχέση με τη μητριά του. «Στα γεράματά της είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος και μου είχε πει ότι είχε μετανιώσει. Και η ίδια λυτρώθηκε γιατί κατάλαβε τα λάθη της. Παρασυρόταν από τη μαμά της, η οποία είναι για να γίνει σίριαλ!».

Επίσης, θυμήθηκε την πρώτη του θεατρική εμπειρία ως θεατής, τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για να δει τον Θάνο Κωτσόπουλο στον «Εμπορο της Βενετίας» του Σαίξπηρ. Αυτό έγραψε μέσα του.

«Συγκλονίστηκα ακούγοντας τη φωνή του, με την ατμόσφαιρα του θέατρου» και με τους ηθοποιούς που «δημιουργούν ένα άλλο κόσμο, που ξεφεύγεις από αυτόν που ζεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπερπαραγωγή «Βίρα τις άγκυρες» των Θ.Παπαθανασίου-Μ.Ρέππα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στην οποία πρωταγωνιστεί και κάνει αύριο, Παρασκευή, πρεμιέρα στο θέατρο «Παλλάς» , σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη (παραστάσεις έως 28/04).

Media Τελευταίες ειδήσεις