Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκληρή η μάχη Παπακαλιάτη με Κορομηλά

Ανέβηκε το «Greek Idol» αλλά δεν ξεπέρασε το «4» του MEGA

Σκληρή ήταν η μάχη που δόθηκε και χθες, μεταξύ της πετυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του talent show της Ρούλας Κορομηλά. 

Τελικά νικητής για ακόμα μία φορά αναδείχθηκε ο Παπακαλιάτης αφού η σειρά «4» έκανε μεγαλύτερη μέση τηλεθέαση από την Κορομηλά. Συγκεκριμένα, τη σειρά του Παπακαλιάτη είδαν 1.215.699 τηλεθεατές αποδίδοντας 12% μέση τηλεθέαση ενώ το talent show της Κορομηλά είδαν 1.138.942 τηλεθεατές, αποδίδοντας μέση τηλεθέαση 11,3%. 

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι το talent show του ALPHA σημείωσε αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο live του, αφού το είχαν παρακολουθήσει 1.005.417 τηλεθεατές αποδίδοντας 9,9% μέση τηλεθέαση. Φαίνεται λοιπόν πως με πιο καλή παρουσίαση και προβολή των διαγωνιζόμενων αλλά και περισσότερο χρόνο στην κριτική επιτροπή… κάτι αρχίζει να κινείται στο talent show. 

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις θα κάνει σήμερα το βράδυ που θα μεταδοθεί εκτάκτως το ποιος διαγωνιζόμενος θα αποχωρήσει. Γιατί μπορεί το μικρής διάρκειας live να προβληθεί την ίδια ώρα με το «Ράδιο αρβύλα» αλλά μην ξεχνάτε τη… φόρα που θα πάρει από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λαζόπουλου που προηγείται.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε