Σοφία Μανωλάκου: «Δεν έβγαινα από το καμαρίνι για να μην τη συναντήσω εκτός σκηνής»

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, ένα ταλαντούχο κορίτσι που μπήκε στη ζωή μας τηλεοπτικά μέσα από την «Έξαψη» του MEGA, μιλάει για όσα έχει βιώσει στο χώρο του έάματος.

Η Σοφία Μανωλάκου περιγράφει το δικό της δυσάρεστο περιστατικό στο χώρο του θεάτρου, με συνέντευξη που δίνει στη Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου. «Έχω αντιμετωπίσει λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα. Με περιφρονούσε, με κορόιδευε μπροστά σε συναδέλφους, μειώνοντάς με μόνο και μόνο για να κάνει χιούμορ και να φανεί έξυπνη στους άλλους.

Υπήρχαν φορές που δεν έβγαινα από το καμαρίνι μόνο και μόνο για να μην τη συναντήσω εκτός σκηνής. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα έβαλα με τον εαυτό μου. Πίστεψα ότι εγώ φταίω που με κοροϊδεύει. Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι το πρόβλημα δεν το είχα εγώ, αλλά εκείνη», εξομολογείται η Σοφία Μανωλάκου.

«Οι αποκαλύψεις – καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση τη γεμίζουν αισιοδοξία πως θα «καθαρίσει» ο χώρος και σύντομα «Νιώθω ότι ήδη από το 2020 , με όσα συνέβησαν με τον κοροναϊό, έχει αρχίσει η περίοδος πλυσίματος του κόσμου.

Αρχίσαμε να εκτιμάμε την αγκαλιά, που τόσα χρόνια την είχαμε δεδομένη και δεν της δίναμε αξία. Εκτιμήσαμε τους δικούς μας ανθρώπους που δεν μπορούμε ακόμα και τώρα να τους δούμε.

Νομίζω είναι η χρονιά της επανεκκίνησης καιρός για επανεξέταση. Καιρός ήταν από κάποιον χώρο να ξεκινήσει η δημοσιοποίηση τέτοιων φαινομένων και να αποτελέσουν παράδειγμα.

Ελπίζω από εδώ και πέρα να δρουν το θάρρος και άνθρωποι που δεν εκτίθενται στα μέσα να βγουν και να καταγγείλουν αντίστοιχα περιστατικά», τονίζει η Σοφία Μανωλάκου.

Μέσα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό χώρο, πως επιβιώνει μια όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός; «Όπως επιβιώνουν όλοι οι ηθοποιοί, δύσκολα! Ούτως ή άλλως το επάγγελμα του ηθοποιού από μόνο του έχει την ανασφάλεια ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα ψάχνεις για δουλειά.

Αλλά και η ζωή από μόνη της δεν έχει ανασφάλεια; Κανείς δεν γεννιέται με οδηγό επιτυχίας ζωής. Εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας ανάλογα με το πως την αντιλαμβανόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Κόντρες και προσωπικές στρατηγικές «λυγίζουν» τις ομάδες – Ποιος θα κερδίσει την ασυλία

Survivor: Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο Συμβούλιο του νησιού έχοντας αρκετά εσωτερικά και άλυτα ζητήματα. Σε έναν απαιτητικό στίβο ... Διαβάστε περισσότερα
Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά – Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Masterchef: Μία επιστροφή παίκτη στο παιχνίδι μαγειρικής ανατρέπει τις ισορροπίες. Πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef ... Διαβάστε περισσότερα