Media

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ

«Αν είχε γίνει το metoo πριν πολλά χρόνια, θα ήταν και αυτοί υπόδικοι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη.

«Οι τρεις ηθοποιοί που είναι υπόδικοι κάποια στιγμή θα περάσουν από το πειθαρχικό. Δεν μπορούμε να προδικάζουμε την απομάκρυνση των τριών ηθοποιών από το ΣΕΗ.

Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά σε εκπομπές και να λένε ότι διαγράφονται ηθοποιοί; Πιο τρελοκομείο από αυτό δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Θα ήθελα να τα βρουν μεταξύ τους εξωδικαστικά. Μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο και να διευθετηθεί η διαφορά τους».

Για την πρόσφατη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, σχετικά με τα… χαστούκια, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι πολύ κακό να δίνεις χαστούκια.

Η Βάσια λέει κάποια πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Κωμική ηθοποιός είναι, δικαίωμά της να τα λέει και με χιουμοριστικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλον».

«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς πολλές φορές και από πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες. Αν είχε γίνει το metoo πριν πολλά χρόνια, θα ήταν και αυτοί υπόδικοι.

Έχω δεχτεί κι εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δε το κατήγγειλα ποτέ», είπε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Έρχονται τα «πάνω κάτω» στην 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things - Τι ώρα θα ανέβει στο Netflix
Όλοι αναμένουμε τα ρολόγια να δείξουν 3 το πρωί για να συντονιστούμε μαζικά στο Netflix και να κάνουμε «binge watching» τα 4 επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο από τα τρία μέρη της σεζόν
Οι ηθοποιοί Sadie Sink, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Joe Keery, Maya Hawke, Winona Ryder, David Harbour και Natalia Dyer, καθώς και οι δημιουργοί Matt Duffer και Ross Duffer μαζί με άλλους ηθοποιούς παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» στο TCL Chinese Theatre στο Λος Άντζελες