Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η Φαίη Σκορδά πέρασε μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η Φαίη Σκορδά πέρασε μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ

“Μέχρι στιγμής δεν κάνει διακοπές και έχει πέσει με τα μούτρα στην ανανέωση της εκπομπής της” δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα για την τηλεοπτική πορεία της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και τη φιλία του με την Κατερίνα Καραβάτου, 

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε υπάρξει πολλά χρόνια συνεργάτες με την Κατερίνα Καραβάτου.

Την έχω στηρίξει και στις δύσκολες τηλεοπτικές της στιγμές γιατί τη θεωρώ καθαρό άτομο. Αποτελεί την πιο ιδανική παρουσιάστρια για να φέρνει την πολυπόθητη ισορροπία στο χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και την έλλειψη χιούμορ των περισσότερων παικτριών του My Style Rocks. Θα χαίρομαι πάντα με τις επιτυχίες της».

«Η Φαίη Σκορδά πέρασε μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ. Προερχόταν και από μία εξίσου δύσκολη σεζόν, για άλλους λόγους, που την εξώθησαν να φύγει από τον ΑΝΤ1.

Μέχρι στιγμής δεν κάνει διακοπές και έχει πέσει με τα μούτρα στην ανανέωση της εκπομπής της. Η εργατικότητα πάντα ανταμείβεται» συμπληρώνει, επίσης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη νέα του συνέντευξη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις