Τετάρτη, 17 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο γιος μας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας 15 ημέρες μετά τη γέννησή του

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο γιος μας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας 15 ημέρες μετά τη γέννησή του

«Αυτό το παιδάκι, μέχρι και δυόμιση μηνών, αντί για γάλα έπινε αντιβίωση» εξομολογείται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, στις πρώτες 15 ημέρες της ζωής του, εστίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνομιλώντας με τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (24.02.2024), στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Μπαμπά-δες” στην ΕΡΤ. 

«Υπήρξε ραγδαία διαφορά από την πρώτη στη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν επειδή ήμουν εγώ εμπειρότερος ως πατέρας και η Μαρία εμπειρότερη ως μητέρα.

Ήταν επειδή, όταν γεννήθηκε ο μικρός, πολύ σύντομα, στις 15 περίπου ημέρες, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αναγκαστήκαμε να είμαστε για περισσότερο από έναν μήνα στα νοσοκομεία μέχρι που έκανε και επέμβαση.

Ξέρεις πως είναι τώρα ένα παιδάκι, που δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής του, να πρέπει για 45 λεπτά να το κοιμίσουν και να παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι που να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλη φλέβα για να του βάλουν την αντιβίωση.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Ο Αντωνάρας είναι δύναμη» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

  

«Αυτό το παιδάκι, από τις 15 μέρες που γεννήθηκε μέχρι και δυόμιση μηνών, αντί για γάλα έπινε αντιβίωση. Εκεί τα είδα όλα, αυτή είναι η έκφραση. Έπρεπε όμως να είμαι δυνατός και να παίζω θέατρο, σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην καταπέσει η Μαρία.

Η δε Μαρία, επειδή συνέβη αυτό στον Αντώνη και αισθανόταν ότι πρέπει να είναι δυνατή για να ανταπεξέλθει, δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πάθει κατάθλιψη» τόνισε εν συνεχεία, με ειλικρίνεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη νέα του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις