Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο Βαγγέλης Περρής δεν έχει κανένα θέμα με την Μαλέσκου, τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο Βαγγέλης Περρής δεν έχει κανένα θέμα με την Μαλέσκου, τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά

“Το θέμα του είναι με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του” τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τα καρφιά του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπεσαν στο τραπέζι του Mega Καλημέρα. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε ότι τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή έγιναν για άλλον λόγο από τον προφανή.

«Έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλης πέταξε το καρφάκι του και μετά το πέρασε γυαλόχαρτο για να μην τσιμπάει πολύ» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να συνεχίζει: «Το έχω πει πολλές φορές ότι η Ιωάννα έπεσε στα βαθιά. Πήγε κατευθείαν να έχει κεντρικό ρόλο σε εκπομπή. Την εκπομπή της στην Κρήτη την είχαμε δει μέσα από τον Μουτσινά».

«Δεν έχει κανένα θέμα ούτε με την κ. Μαλέσκου, ούτε με καμία κυρία. Ο Βαγγέλης Περρής τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Το θέμα του είναι με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του.

Ήθελε πολύ να πει πως είναι μία εκπομπή περιθωρίου -και επειδή είναι αυτός ο άνθρωπος κι αυτό το μυαλό που ξέρει να φτιάχνει γρήγορα επιχείρημα στον αέρα- ήθελε να πει ότι δεν ψάχνετε παρουσιάστριες αλλά μοντελάκια» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

  

«Νομίζω ότι χτυπά και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα. Εγώ δεν κατάλαβα. Μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάθεται σπίτι; Δικαίωμά της είναι να γυρίσει και να κάνει εκπομπή. Εγώ Βαγγέλη μου αγαπημένε μου, που εκτιμώ πολύ το σχόλιό σου και την ευφυία σου, διαφωνώ απόλυτα. Όταν θα γεννήσει το παιδί της, δεν μπορεί να γυρίσει και να δουλέψει;» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη και τον λόγο πήρε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία απευθύνθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη:

«Υποτιμάς τον εαυτό σου κάνοντας τον συνήγορο του Περρή. Βγαίνει, όμως, μισογύνης. Άρα, λες επειδή ο Βαγγέλης είναι θιγμένος και ριγμένος από τη διαχείριση που του έκαναν στο Open… Άρα, δεν είναι καθόλου αντικειμενικός».

Media Τελευταίες ειδήσεις