Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει μορφή από τότε που έφυγε ο μπαμπάς

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει μορφή από τότε που έφυγε ο μπαμπάς

«Έκανα μια υπερπροσπάθεια να πάω στο οικογενειακό τραπέζι» εξομολογείται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για τις ιδιαιτερότητες των εορτών, ύστερα από την απουσία του αγαπημένου του πατέρα, καθώς και για την τηλεοπτική συνεργασία το MEGA Καλημέρα μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά.

«Έχω σοβαρό πρόβλημα με τους φετινούς συνεργάτες μου, δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Ειδικά όταν η κουβέντα πηγαίνει στα χρόνια σχέσης, γάμου και αν το σεξ υπάρχει, είναι ζωηρό, είναι βασικό δώρο της ζωής και όλα αυτά, είμαι μόνος μου και όλοι τους. Άντε και λίγο η Μελέτη που κρυφοκοιτάζει σε αυτά που λέω» ομολόγησε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Έχω ξεκινήσει το πρωί και πίνω βαλεριάνα. Από πέρυσι το έχω ξεκινήσει, κάτι ήξερα, και έχει αποδώσει. Οπότε, πηγαίνω πολύ πιο ζεν και είναι και το περιβάλλον αντίστοιχο στο οποίο θέλουν όλοι να κινούμαστε σε πιο ζεν μονοπάτια, άρα μια χαρά».

Εμφανώς συγκινημένος, δε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε τα εξής για την απώλεια του πατέρα του και τις γιορτές χωρίς εκείνον. «Τα Χριστούγεννα από τότε που έφυγε ο μπαμπάς, πριν από τρία χρόνια, έχουν αλλάξει μορφή.

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον μπαμπά έκανα μια υπερπροσπάθεια να πάω στο οικογενειακό τραπέζι, με τη μαμά να μην έχει στολίσει αλλά να έχει μαγειρέψει για να είμαστε όλοι μαζί.

 

Το είχα συνδυάσει όλο αυτό με το καλωσόρισμα του μπαμπά και εντάξει… είναι διαφορετικά».

Media Τελευταίες ειδήσεις