Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στον αέρα το «Greek Idol» μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη

Στον αέρα το «Greek Idol» μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη

Η Ρούλα Κορομηλά πιέζει τους διαγωνιζόμενους να επιστρέψουν αλλά…

 Αν και βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από το 8ο live του «Greek Idol» και το talent show άρχισε να ανεβάζει ικανοποιητικά τις τηλεθεάσεις του, μία ακόμα αποχώρηση δημιουργεί καινούργια προβλήματα στους υπεύθυνους του ALPHA. Χθες, ο  Χρήστος Τσακίρης έφυγε από το «Greek Idol» συνεχίζοντας την… παράδοση των αποχωρήσεων στο talent show! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που δημιουργεί πονοκέφαλους στους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας καθότι, απ’ ότι φαίνεται, κανένας από τους διαγωνιζόμενους που έχουν αποχωρήσει στα προηγούμενα live δεν θέλει να επιστρέψει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από χθες το απόγευμα, οι υπεύθυνοι του talent show αλλά και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά προσπαθούν να πείσουν κάποιον από τους διαγωνιζόμενους που έχουν αποχωρήσει να επιστρέψει και να συνεχίσει να διαγωνίζεται στο «Greek Idol» αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η πρώτη κρούση έγινε στην Αντιγόνη Ψυχράμη που είναι η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το τελευταίο live και η οποία δεν δέχτηκε. Αμέσως μετά η πρόταση επιστροφής έγινε στο Γιώργο Ντούρο που επίσης όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει στο talent show του ALPHA.

Βέβαια, η Ρούλα Κορομηλά δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες και προσπαθεί να πείσει είτε την Αντιγόνη είτε το Γιώργο να επιστρέψει καθότι με τρεις διαγωνιζόμενους που έχουν απομείνει (Βαλάντω Τρύφωνος, Νικόλ Παπαριστοδήμου, Στέργιος Νταουσανάκης) δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τρία ακόμα live, δηλαδή δύο διαγωνιστικά και ο τελικός. 

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε οι σκληρές προσπάθειες να πειστούν είτε η Αντιγόνη, είτε ο Γιώργος συνεχίζονται ενώ οι δύο νεαροί τραγουδιστές, δεν βρίσκουν κανέναν λόγο να επιστρέψουν!

Αξίζει επίσης, να σημειώσουμε την εσωτερική κόντρα που έχει δημιουργηθεί στον ALPHA με την αποχώρηση του Χρήστου, αφού κάποιοι χρεώνονται το ότι το «Greek Idol» είναι κυριολεκτικά στον αέρα με τον κίνδυνο να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τα επόμενα τρία live. Ο «εσωτερικός πόλεμος» στο κανάλι της Κάντζας ξεκίνησε πριν από δύο live, όταν ο Χρήστος Τσακίρης δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά η Ρούλα Κορομηλά του είπε ότι, σύμφωνα με τους κανόνες του talent show, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Φαίνεται όμως ότι κάτι –ή… κάποιοι?- ενόχλησαν τόσο πολύ το Χρήστο που αποχώρησε χωρίς να ενδιαφέρεται για τους κανόνες. Κι έτσι, τώρα οι δύο πλευρές στο κανάλι της Κάντζας ρίχνει η μία το φταίξιμο στην άλλη αφού ο ALPHA ποντάρει πολύ στο talent show και στο οποίο φαίνεται ότι το ένα λάθος –και αποχώρηση- διαδέχεται το άλλο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε