Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor Greece: Η στιγμή που ο Τανιμανίδης μίλησε για το τροχαίο

Survivor Greece: Η στιγμή που ο Τανιμανίδης μίλησε για το τροχαίο

Η αγωνία έφτασε στα ύψη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (30/3), όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το τροχαίο των Μαχητών. Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, των παικτών που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένα τροχαίο ατύχημα των Μαχητών συγκλόνισε τόσο τους Διάσημους όσο και το κοινό που παρακολούθησε χθες το επεισόδιο του Survivor (30/3). Διαβάστε πώς ακριβώς έγινε, ποια είναι η κατάσταση των παικτών, πώς ανακοινώθηκε στους Διάσημους και τι πρόκειται να γίνει τώρα.

Αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Τι έγινε μετά

Αμέσως όλοι οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να πάρουν τις πρώτες βοήθειες. Όλοι είχαν τραυματιστεί ελαφρά, εκτός από την Ειρήνη Κολιδά που έσπασαν δύο της πλευρά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που έπαθε κάταγμα στον ώμο.

Πώς το έμαθαν οι Διάσημοι

Όλοι μίλησαν για αυτό στο Συμβούλιο του Νήσιου και το σοκ των Διασήμων που το άκουγαν για πρώτη φορά, ήταν μεγάλο. Η Ειρήνη και οι υπόλοιποι παίκτες περιέγραψαν τις έντονες στιγμές που έζησαν ενώ ο Μάριος δεν ήταν παρών λόγω του τραυματισμού του.

Η αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor, αφού ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί και η ανάρρωση της θα διαρκέσει από 3 έως 6 μήνες.

Τι θα γίνει τώρα

Μετά την αποχώρηση της Κολιδά, και λόγω των εξελίξεων, δεν θα αποχωρήσει κανείς από τους μέχρι πριν το τροχαίο υποψηφίους. Μάλιστα, θα γίνουν αλλαγές στις ομάδες, αφού όπως όλα δείχνουν, Διάσημοι και Μαχητές θα αναμιχθούν σε δύο νέες διαφορετικές ομάδες.

Διαβάστε στο www.zappit.gr όλες τις εξελίξεις για το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε