Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Χάρισε ο Μπο την ασυλία; Είναι πολλά τα λεφτά Σάκη! [vid]

Survivor: Χάρισε ο Μπο την ασυλία; Είναι πολλά τα λεφτά Σάκη! [vid]

Τι και αν το μοντάζ στο Survivor βοηθούσε τον Σάκη Τανιμανίδη να ρωτήσει τον Μπο αν χάρισε την ατομική ασυλία σε Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Χρανιώτη.

Από τη στιγμή που στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας είχαν μείνει μόνο ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο, τα πλάνα στους δύο που κατάφεραν τελικά και να κερδίσουν τις ατομικές ασυλίες ενέτειναν την αγωνία στο φανατικό κοινό του Survivor. Όλα τα πλάνα του Μπο από την άλλη πλευρά έδειχναν να υπερέχει και δεν προμήνυαν το γεγονός πως τελικά θα χάσει με αποτέλεσμα να βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση.

“Μπο πριν περάσεις στην ψηφοφορία ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που παρατήρησα. Μπορεί να είναι η ιδέα μου, μπορεί και όχι. Όταν είχατε μείνει τρεις: εσύ, ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος, μου φάνηκε ότι… δεν ξέρω αν σου έφυγε τελείως, ή αν δεν ήθελες να κρατήσεις την ατομική ασυλία” ανάφερε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor.

“Νομίζω απλά είμαι πολύ εντυπωσιακός ή να τα κρατάω ή να τα πετάω και αυτό είναι που σου κάνει εντύπωση” απάντησε ο Μπο, καθώς όταν είδε τα κυβάκια του να παίρνουν κλίση τα έριξε στον αέρα. “Ήθελες να κρατήσεις δηλαδή την ατομική ασυλία;” επέμεινε ο Σάκης Τανιμανίδης.

“Ας αφήσουμε ένα μύθο, ένα μυστήριο να υπάρχει: Τι έκανε τελικά το πέταξε; Το κράτησε; Ήταν ωραίος αγώνας όμως” απάντησε χιουμοριστικά ο Μπο. Και μπορεί το σχόλιό του να προκάλεσε το χαμόγελο του Γιώργου Χρανιώτη, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο πλάνο που του έγινε ήταν εμφανώς προβληματισμένος.

Στο σημείο που έχει φτάσει το Survivor, ανεξάρτητα από τις αμφιβολίες που θέλησαν να δημιουργηθούν, θα ήταν απίθανο ένας παίκτης να χάσει την ατομική ασυλία με τον κίνδυνο να βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση. Άλλωστε είναι πολλά τα λεφτά… Σάκη για κάθε επιπλέον εβδομάδα παραμονής των διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε