Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τζούλια Νόβα: Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από τον πατέρα μου

Τζούλια Νόβα: Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από τον πατέρα μου

“Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του” εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της με τον πατέρα της.

«Ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Η μητέρα μου είχε έρθει πολύ πιο νωρίς. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω, μου είχε λείψει η μαμά μου. Ήμουν σε μία ηλικία που καταλάβαινα πολλά, επαναστατούσα και υπήρχαν μέρες που γύριζα σπίτι 11-12 το βράδυ», δηλώνει η Τζούλια Νόβα.

«Τα πράγματα στην παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών και κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από την πλευρά του πατέρα μου. Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

«Κάποια στιγμή μίλησα με τον αδερφό μου, γιατί μάλλον είδε στο Instagram ότι γέννησα και με πήρε τηλέφωνο. Του έστειλα και φωτογραφίες του μωρού, μιλήσαμε λίγο.

Είμαστε αδέλφια από τον ίδιο πατέρα, τον έχω δει στην ζωή μου τρεις φορές. Μου έδωσε ευχές και από την πλευρά του μπαμπά μου αλλά μέχρι εκεί», περιγράφει η Τζούλια Νόβα στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Η θεία μου για μένα ήταν σαν μαμά. Δε μπορούσα να ξεχωρίσω ποια αγαπάω περισσότερο από τις δύο και όταν την «έχασα» ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Ήταν μία περίοδος που έκανα ένα ξεκαθάρισμα με τους φίλους μου και την είχα σαν κολλητή μου», εξομολογείται η Τζούλια Νόβα.

Media Τελευταίες ειδήσεις