Media

Βάνα Μπάρμπα: Οι μνήμες δεν μου επιτρέπουν να υπάρχω στα Γιάννενα

Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα για την απώλεια της αδελφής της.

Για όλους και για όλα μίλησε η Βάνα Μπάρμπα όταν βρέθηκε απέναντι στην Αννίτα Πάνια, ενώ “λύγισε” όταν η συζήτηση ήρθε στην απώλεια της αγαπημένης της αδελφής.

“Κατέβηκα στα Γιάννενα, στην πατρίδα μου και η μοίρα μου έπαιξε το δικό της παιχνίδι και έχανα την Σούλα, την αδελφή μου.

Τότε που γινόταν αυτό και δεν μπορούσα να ξαναπάω στα Γιάννενα. Από τότε, κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να ξαναπάω” τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

“Προσπαθώ να κάνω το βήμα και να ξαναπάω αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί η αδελφή μου να με περιμένει.

Δεν μπορώ να ξαναδώ την πόλη μου όπως την έζησα. Για αυτό θα ήθελα να μην με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα και όταν ήθελα να μπω γίνω βουλευτής, ήμουν κοντά στην πατρίδα.

“Απλά ήταν πολύ έντονο αυτό που έζησα και οι μνήμες μου δεν μου επιτρέπουν να υπάρχω” πρόσθεσε η δημοφιλής στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN που θα προβληθεί απόψε το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»