Media

Βάσια Τριφύλλη: Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ

“Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ” είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βοιυτσαλά και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τα δημοσιεύματα που είχε διαβάσει για το πρόβλημα υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές, τούτη τη στιγμή δεν τις θυμάμαι. Φροντίζω όλα τα δυσάρεστα να τα πετάω πίσω. Δεν τα θυμάμαι. Ευτυχώς επέζησα και αφού επέζησα… αναπνέω. Έκαναν καταπληκτικά όσες κυρίες μίλησαν στο metoo και μπράβο τους».

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και εγώ εκεί υποκλίνομαι. Δηλαδή ελάτε, πατήστε πάνω στο κεφάλι μου».

«Με έχουν πεθάνει σε δημοσιεύματα και δεν ήταν ευχάριστο. Όταν παλεύεις και με τον καρκίνο λες, έλεος ρε παιδιά! Δηλαδή να μην με χωνεύεις, αλλά άσε με να παλέψω» συμπλήρωσε, επίσης, η Βάσια Τριφύλλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας