Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βασιλική Τρουφάκου: Δεν απαντάω στις αρνητικές κριτικές, ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει

Βασιλική Τρουφάκου: Δεν απαντάω στις αρνητικές κριτικές, ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει

“Στην Ελλάδα τα κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Βασιλική Τρουφάκου.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η νέα σειρά του MEGA, Famagusta όσο και την προσωπική της ζωή μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. 

“Δεν απαντάω στις κριτικές (σ.σ. για τη Famagusta), ας λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Στην Ελλάδα δεν μας περισσεύει ο καλός ο λόγος, έτσι κι αλλιώς.

Κάποιες φορές είναι δίκαιες οι κακές κριτικές και είναι η άποψη του καθενός. Δηλαδή τα κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια.

Κάναμε όλη μια δουλειά, βγήκε ένα τελικά προϊόν και εσύ το βλέπεις και λες “μηδέν” ενώ ο άλλος το βλέπει και λέει “αριστούργημα”. Αυτή είναι και η υποκειμενικότητα” εξήγησε, αρχικά, η γοητευτική προταγωνίστρια.

“Αν επισήμως δεν τοποθετηθείς για την προσωπική σου ζωή, δεν ασχολείται και κάποιος μαζί σου.

Σε μια πρεμιέρα θα πας με την σχέση σου αλλά… θα πιαστούμε χέρι – χέρι σε λίγο, σε δέκα μέτρα, όχι στο διάστημα που θα φτάσεις να περάσεις από τους φωτογράφους”.

“Εγώ αυτό θέλω, το κάνω, με εξυπηρετεί, με βολεύει, λειτουργεί και το συνεχίζω” υπογράμμισε, επίσης, η Βασιλική Τρουφάκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις