Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βασιλική Τρουφάκου για «Κάτω Παρτάλι»: Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση

Βασιλική Τρουφάκου για «Κάτω Παρτάλι»: Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση

“Πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι” εξηγεί η Βασιλική Τρουφάκου.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της σειράς “Κάτω Παρτάλι” που οδήγησαν και στο πρόωρο τέλος της αναφέρθηκε η Βασιλική Τρουφάκου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” την Παρασκευή στην ΕΡΤ.

“Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο.

Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι.

Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας” σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη πρωταγωνίστρια.

“Σε τέτοιες καταστάσεις προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω “τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας! Είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε”.

Θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν όπως ο λογιστής και ο δικηγόρος σου”.

“Το μαθαίνεις όλο αυτό κάπως. Δηλαδή πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικείς χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργείς περισσότερα από το πρόβλημα που ήδη υπάρχει.

Γιατί για να υπάρχει ένα πρόβλημα στις πληρωμές, λογικά υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα” υπογράμμισε, εν συνεχεία, Βασιλική Τρουφάκου στη ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις