Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: Η νέα της σχέση είναι ένα ψεύτικο πράγμα που θα σκάσει

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: Η νέα της σχέση είναι ένα ψεύτικο πράγμα που θα σκάσει

“Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει” είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Κατά της πρώην συζύγου του, Τέτας Καμπουρέλη, ξέσπασε ο Βασίλης Γκουρούσης μετά τη δημοσιοποίηση των κοινών της φωτογραφιών με τον νυν σύντροφό της. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και στην Σοφία Μανουσακίδου.

«Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα «σκάσει». Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου.

Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου», επισημαίνει αμέσως μετά ο θεατρικός παραγωγός.

Μάλιστα, ο Βασίλης Γκουρούσης δεν δίστασε να προχωρήσει σε μία προσωπική αποκάλυψη στην κάμερα του ΟΡΕΝ, αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η πρώην σύζυγός του τού τηλεφωνεί, δηλώνοντάς του πως είναι δυστυχισμένη μακριά του.

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια, δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά».

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους τον Ιούνιο του 2022, μετά από 31 χρόνια γάμου.

Media Τελευταίες ειδήσεις