Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το έχω ξεπεράσει αυτό που έγινε

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το έχω ξεπεράσει αυτό που έγινε

«Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε ένα άλλο σχόλιο περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου», είπε η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό ΟΚ, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο μαζί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

«Φυσικά και προτείνω ανθρώπους για το GNTM, φυσικά και ρωτάνε, μετά από τόση δουλειά, το έχω κερδίσει αυτό. Πρόπερσι έκανα ένα βήμα πίσω και συνέχισαν μόνοι τους ανενόχλητοι, δεν άφησα ούτε ένα υπονοούμενο.

Δεν γίνεται να είμαι πάνω από το πρόγραμμα, την διευθύντρια και τον πρόεδρο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Για τη σχέση της με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν με στεναχώρησε που η Ζενεβιέβ είπε ότι δεν οφείλει την τηλεοπτική της καριέρα σε εμένα.

Το έχω ξεπεράσει αυτό που έγινε, από έναν άνθρωπο που είχα δέκα χρόνια στη ζωή μου, που τον στήριξα και τον αγάπησα».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο GNTM, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε ένα άλλο σχόλιο περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου.

Ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Ρωτήστε ακριβώς τι εννοούσε εκείνον που το είπε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει. Τα υπονοούμενα δεν ξέρω ποιον βοηθούν».

Media Τελευταίες ειδήσεις