Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χριστίνα Λαμπίρη: Ξέσπασε για το κόψιμο της εκπομπής της στο Μακεδονία TV: «Το θεωρώ τεράστιο φάουλ»

Χριστίνα Λαμπίρη: Ξέσπασε για το κόψιμο της εκπομπής της στο Μακεδονία TV: «Το θεωρώ τεράστιο φάουλ»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η Χριστίνα Λαμπίρη ξέσπασε με αφορμή την εκπομπή που ετοίμαζε η παρουσιάστρια στο κανάλι Μακεδονία TV, αλλά τελικά κόπηκε λίγο πριν αρχίσει.

Η γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε σήμερα (22.11.2023) στο Πρωινό ΣουΣου του OPEN για την εκπομπή της που δεν είδε ποτέ το… τηλεοπτικό φως και κόπηκε πριν βγει στον αέρα στο Μακεδονία TV.

«Είχα πολύ ωραία ομάδα και παίζει ρόλο. Πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής στον αέρα με τους συνοδοιπόρους σου στο πλατό και πίσω από τις κάμερες. Με πλήγωσε πάρα πολύ και με σόκαρε. Η εκπομπή ήταν έτοιμη με τρέιλερ, με τίτλους, με συνεντεύξεις και μάλιστα είχα κάνει δύο αποφωνήσεις», είπε.

«Μία ήταν για το Μακεδονία με ώρα και μία ήταν ανοιχτή γιατί είχε πέσει τότε στο τραπέζι -προφανώς ανεπίσημα- το ενδεχόμενο να πάει το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Δεν έχει σημασία, ναυάγησε. Το είχαμε πιστέψει, το είχαμε δουλέψει. Σοκαρίστηκα διπλά και τριπλά γιατί ακόμα μια φορά συνάδελφοί μας βρέθηκαν στον αέρα και σε μία πολύ δύσκολη στιγμή Ιανουάριο μήνα, που εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν ήταν ότι ήταν καλοκαίρι στην προετοιμασία και ήταν ανοιχτές οι πόρτες», συνέχισε η παρουσιάστρια για την εκπομπή της που δεν βγήκε ποτέ στο Μακεδονία TV.

 

«Θεωρώ ότι ήταν φάουλ τεράστιο αυτό που συνέβη. Θύμωσα πάρα πολύ και στενοχωρήθηκα. Δεύτερον στενοχωρήθηκα για τους ανθρώπους που μας είχαν εμπιστευτεί χωρίς να έχουν δει την εκπομπή. Ξέρεις ότι όποιον παίρνεις ξεκινώντας για συνέντευξη, σου λέει να δω πρώτα την εκπομπή και μετά ευχαρίστως να μιλήσουμε. Είχαμε ένα ψυγείο 2-30 συνεντεύξεων με καταπληκτικές και αποκλειστικές συνεντεύξεις ανθρώπων που δεν έχουν δώσει ακόμα και σήμερα. Τώρα τι έγινε αυτό το αρχείο δεν ξέρω. Είχαμε και τίτλο», κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις