Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη και κάναμε εξωσωματική

Χρίστος Αντωνιάδης: Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη και κάναμε εξωσωματική

«Υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα, όπου μίλησαν για τις δυσκολίες που πέρασαν, την «αποτυχία» που είχαν και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν είναι ακόμα έτοιμο», δήλωσε πανευτυχής ο Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ η Αφροδίτη Τσώνου είπε: «Είναι η πιο όμορφη ταλαιπωρία η ετοιμασία του δωμάτιου. Είμαστε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μπαίνουμε στον έβδομο».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν».

Η Αφροδίτη Τσώνου τόνισε από την πλευρά της: «Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία. Ήμουν στην δουλειά όταν πήρα τα αποτελέσματα, έκλαιγα και δεν μπορούσα να πάρω το κινητό για να ενημερώσω τον Χρίστο».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε: «Είμαι κάθετα αντίθετος να δώσω ονόματα στα παιδιά από το συγγενικό μας περιβάλλον, αυτά τα χαζά δεν με βρίσκουν σύμφωνο», ενώ η Αφροδίτη Τσώνου απάντησε ότι αυτό που θα ήθελε για τα παιδιά της είναι να είναι ειλικρινή και να αγαπάνε τις γυναίκες όσο τις αγαπάει ο Χρίστος, ο σύζυγός της.

Media Τελευταίες ειδήσεις