Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χρήστος Λούλης: Ας γίνονται πράγματα στην τηλεόραση γιατί, όταν γίνονται δέκα, τα δύο τρία θα βγουν καλά

Χρήστος Λούλης: Ας γίνονται πράγματα στην τηλεόραση γιατί, όταν γίνονται δέκα, τα δύο τρία θα βγουν καλά

“Έχω δει σκηνές από εδώ και από εκεί” εξομολογήθηκε ο Χρήστος Λούλης για τις νέες ελληνικές σειρές.

Στην εικόνα της μυθοπλασίας την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν αλλά και το δύσκολο θέμα που προσεγγίζει η σειρά που πρωταγωνιστεί ο ίδιος, “Όρκος 2” μίλησε ο Χρήστος Λούλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και την Έφη Θεοδωρίδου.

Έχω την αίσθηση ότι κάποιες φορές τέτοια θέματα, όπως αυτά που πραγματεύεται ο “Όρκος”, δεν τα αγγίζουμε.

Καμιά φορά στα κανάλια ο ένας φοβάται τον άλλο και ο καθένας φοβάται τη σκιά του. Σου λένε οι άνθρωποι των καναλιών ή ακόμη και οι παραγωγοί, ότι αυτό είναι δύσκολο θέμα, ότι ο κόσμος θέλει κάτι πιο ελαφρύ, μια ιστορία αγάπης, μια κωμωδία. Αλλά εμένα μου αρέσουν αυτά τα θέματα, γιατί πρώτα απ’ όλα υπάρχουν γύρω μας.

Ο “Όρκος” ασχολείται με την εμπορία οργάνων και, όπως διάβασα πρόσφατα, εξαρθρώθηκε μια τέτοια σπείρα στην Αφρική ή στην Ασία. Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να πούμε την ιστορία και οι θεατές να μπορέσουν να δουν το θέμα κατάματα, ως κάτι που υπάρχει και μπορεί να συμβαίνει γύρω μας.

Προλαβαίνετε να ενημερωθείτε για το τι παίζει στην τηλεόραση;

Δεν προλαβαίνω ιδιαίτερα, αλλά λίγο που έχω δει σκηνές από εδώ και από εκεί, είναι αυτό που λέμε, ας γίνονται πολλά πράγματα, γιατί όταν γίνονται δέκα, τα δύο τρία από αυτά θα βγουν καλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις