Επιχειρήσεις

ΣΕΒ: Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Την προεδρία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) αναλαμβάνει από σήμερα (18.6.2024) ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ήρθε αντιμέτωπος στην εκλογική διαδικασία του ΣΕΒ με τη γενική γραμματέα του ΔΣ, Ιουλία Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Στη Συνέλευση, τα μέλη του ΣΕΒ κλήθηκαν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2023, τον ετήσιο απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2023), καθώς και τον προϋπολογισμό για το 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Θεοδωρόπουλος: Ώρα για ανασυγκρότηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Σε μια εποχή αυξανόμενων προκλήσεων για την άμυνα και ασφάλεια της Ευρώπης – και της Ελλάδας – η ενίσχυση των παραγωγικών δυνατοτήτων της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί πλέον στρατηγική αναγκαιότητα
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στον ΣΕΒ