Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θ. Καρούτζος, Affidea για Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Δίνουμε την αξία που πρέπει στην Υγεία»

Θ. Καρούτζος, Affidea για Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Δίνουμε την αξία που πρέπει στην Υγεία»

H εξάπλωση της COVID-19 έφερε στην πρώτη γραμμή τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα. Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες η πανδημία επιβεβαίωσε κάτι βασικό: πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της υγείας μας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος δήλωσε ότι: «Η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και η Affidea, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν πρέπει να την αμελούμε».

Ολόκληρο το μήνυμα που έστειλε για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Θεόδωρος Καρούτζος: «Είμαι περήφανος επειδή εμείς στην Affidea όλο αυτό το διάστημα δοκιμάσαμε τα όριά μας, βιώσαμε τις επιπτώσεις της κρίσης και τελικά κλείσαμε μια δύσκολη περίοδο με τις καλύτερες επιδόσεις. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που οφείλεται στις καλές μας βάσεις, την προετοιμασία που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα με το οποίο λειτούργησε η οικογένεια της Affidea κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας. Θα ήθελα να υπογραμμίσω όμως ότι δεν είναι τα οικονομικά αποτελέσματα αυτά που δείχνουν την πετυχημένη πορεία μας. Μεγαλύτερη σπουδαιότητα έχει το γεγονός ότι δρομολογήσαμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό και ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα που θα υλοποιείται τα επόμενα χρόνια. Αποδεικνύεται ότι η Affidea αξιοποίησε την περίοδο της πανδημίας για να προετοιμάσει την επόμενη φάση ανάπτυξης. Το ολοκληρωμένο επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης περιόδου καλύπτει όλες τις αναπτυξιακές προϋποθέσεις, από νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και μετάβαση στις νέες τεχνολογίες έως τη στρατηγική συνεργασία με ισχυρούς παίκτες της αγοράς και νέες εξαγορές».

Ο Όμιλος Affidea, με δραστηριότητα σε 15 χώρες λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Σήμερα λειτουργεί μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις