Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά αποκλειστικά στο Newsit: «Δεν έχω μακιγιαριστεί ποτέ»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά αποκλειστικά στο Newsit: «Δεν έχω μακιγιαριστεί ποτέ»!

Έτοιμος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτή τη σεζόν. Ο Γιώργος Παπαδάκης την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις επτά το πρωί, θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

 Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», που σε όλη τη διάρκεια της 23χρονης παρουσίας του στο κανάλι του Αμαρουσίου συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές, μου μίλησε για όλα: για το καθημερινό του πρόγραμμα, για το άγχος και το τρακ που συνεχίζει να έχει, για τις δύσκολες, αλλά και τις ευχάριστες στιγμές που έχει περάσει στον αέρα της εκπομπής, για το λάθος του να μπει σε άλλο… μετερίζι, αυτό της ψυχαγωγίας, ενώ στέλνει… μήνυμα στους συναδέλφους του, της ενημέρωσης στην τηλεόραση, καλώντας τους να «σώσουμε τις ψυχές μας».
Στην Ελλάδα της κρίσης και στην τηλεόραση της… παράκρουσης, ο Γιώργος Παπαδάκης μου λέει ότι δεν έχει βάλει ποτέ μακιγιάζ στην εκπομπή του, ενώ όμως, μιλά για το… μακιγιάζ που χρησιμοποιούν ορισμένοι καλεσμένοι του, που τον εκνευρίζουν!

– Καινούργια χρονιά, καινούργια σεζόν. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Όταν έχουν προηγηθεί άλλες 23, θα έλεγα ότι εντάξει, η εμπειρία του παρελθόντος βοηθάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μετατοπίζει το άγχος και την αγωνία. Γιατί είναι μια δουλειά που αν δεν διαθέτεις αυτά τα στοιχεία όταν ξεκινάς, τότε επαναπαύεσαι και την πατάς.

– Έχεις αγωνία δηλαδή…;

Αγωνία δεν έχω. Έχω όμως το τρακ της αρχής. Είναι σαν να ξεκινάω την πρώτη μέρα της εκπομπής, τον πρώτο χρόνο της εκπομπής. Νομίζω ότι είναι μια πετυχημένη συνταγή αυτή. Ξέρεις, λειτουργώ χωρίς να υποβάλω τον εαυτό μου σε μία διαδικασία. Αλλά, είναι η απολύτως φυσιολογική διαδικασία. Την αγωνία του πρωτάρη δεν την έχω βέβαια….! Ε, όχι, δεν θα ήμουν ειλικρινής αν σου ‘λεγα ναι.

– Μετά από τόσα χρόνια όμως, πρέπει να ανανεώσεις κάτι, αλλιώς ακόμα και σε μία σχέση κινδυνεύεις να βαρεθείς…

Βέβαια… βέβαια, σε αυτό συμφωνώ απολύτως και είναι και η δική μου φιλοσοφία.

– Τι σκοπεύεις να κάνεις λοιπόν τη φετινή σεζόν;

Θα είναι μεγαλύτερη η παρέα μας. Ξαναγυρίζει η Ντόρα (Κουτροκόη), αλλά η Μπάγια (Αντωνοπούλου) δεν φεύγει και θα είναι το κορίτσι των “ειδικών καθηκόντων”, όπου θα δώσει τη νέα εικόνα στην εκπομπή. Σε αφήνω να το δεις και να πεις την άποψή σου και να την γράψεις, όταν βγούμε στον αέρα. Κάνουμε κάποια πραγματάκια με την εικόνα της εκπομπής, σε ό,τι αφορά τα σκηνικά μας, τα γραφικά μας, τη δική μας εικόνα και την παρουσία. Μακάρι να μπορούσαμε να φρεσκάρουμε και το θεματολόγιο της εκπομπής, το περιεχόμενό της. Δεν μπορείς όμως, να το κάνεις στην Ελλάδα της κρίσης. Δεν μπορώ να βγω εγώ μετά από τόσα χρόνια και να πω “ξεχάστε τα προβλήματα Έλληνες και ελάτε να διασκεδάσουμε”. Άλλωστε δεν είμαι ειδικός. Σέβομαι και εκτιμώ τους συναδέλφους μου που το κάνουν και πολλές φορές ξεχνιέμαι κι εγώ μαζί τους με αυτό που κάνουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Εγώ υπηρετώ από διαφορετικό μετερίζι την ενημέρωση. Είναι η ενημέρωση η οποία έχει να κάνει με τα προβλήματα της κοινωνίας και δεν ξεχνάω ότι εξαιτίας αυτής της εμμονής μου, δημιουργήθηκε η πρωινή ζώνη. Εξαιτίας αυτής της εμμονής μου διατηρούμαι 24 χρόνια σε αυτή τη σχέση-εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί με τους φίλους που μας παρακολουθούν.

– Τι πιστεύεις ότι 23 χρόνια τώρα σε έχει φέρει στην κορυφή της τηλεθέασης;

Νομίζω ότι είμαι συνεπής. Δεν έχω αλλάξει. Ξέρεις, οι άνθρωποι της τηλεόρασης κρίνονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς τους, από την αλλαγή των συνηθειών τους, από την αλλαγή του στησίματός τους απέναντι σε εκείνους που τους παρακολουθούν. Στην αρχή τους λένε “φίλες”, “αγαπημένους” και μετά τους λένε “το κοινό”. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω και να αποκαλέσω “κοινό”, αυτούς που παρακολουθούν την εκπομπή. Είμαι ένας από αυτούς και απλά έχω τη δυνατότητα να δημοσιοποιώ και τη δική τους αγωνία, το δικό τους προβληματισμό πάνω σε θέματα καθημερινότητας. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν μπορώ να κάνω άλλη και όταν τα μπέρδεψα ήταν λάθος μου και δεν είχα και καλά αποτελέσματα.

– Πιστεύεις ότι ήταν λάθος σου που ασχολήθηκες με την ψυχαγωγία;

Δεν κάνουν όλοι για το ίδιο πράγμα. Εγώ βγήκα ειλικρινά και είπα “συγνώμη, δεν κάνω γι’ αυτή την δουλειά”. Υπάρχουν συνάδελφοί μου που μπορούν να το κάνουν πάρα πάρα πολύ καλύτερα. Άλλωστε εγώ ήμουν τόσο επηρεασμένος και το γουστάρω που είμαι επηρεασμένος! Τη βρίσκω που είμαι επηρεασμένος με αυτό που κάνω κάθε πρωί και πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να κάνω κάτι άλλο. Οπότε, ναι, ήταν λάθος μου!

– Δεν θα ήθελες παρόλα αυτά να κάνεις και κάτι άλλο; Δηλαδή τόσα χρόνια με το να σε εκνευρίζουν κάποιοι πρωί πρωί με αυτά που λένε…! Βέβαια όταν έχεις νεύρα με κάποιον το δείχνεις…

Αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και δεν το αλλάζω, γιατί θα ήμουν υποκριτής αν το άλλαζα. Έτσι είμαι. Δηλαδή, εκνευρίζομαι με κάποια πράγματα και θέλω να δείχνω τον εκνευρισμό μου όπως κάνεις και συ, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Δηλαδή αυτή η υποκρισία “δεν πρέπει να εκνευριζόμαστε γιατί είμαστε στην τηλεόραση…”! Αυτό το ότι είμαστε μια χαρά μπροστά στην κάμερα και μόλις πέφτουν οι διαφημίσεις πλακωνόμαστε στις καρεκλιές, με μένα δεν ισχύει! Αν είναι να πλακωθώ με κάποιον στις καρεκλιές, μεταφορικά έτσι…; Αν και στην εκπομπή έχουν πέσει καρεκλιές…. θα το κάνω την ώρα της εκπομπής. Δεν θα το κάνω μετά γιατί διαφορετικά θα είμαι υποκριτής. Δηλαδή αυτό το “comme il faut” (καθωσπρεπισμό) της τηλεοπτικής εικόνας, το σιχαίνομαι! Τώρα σε ότι αφορά αν θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο στην εποχή της κρίσης, όχι! Είναι too much. Είναι υπερβολή…! Υπάρχουν νέοι άνθρωποι καταπληκτικοί, οι οποίοι δεν πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά τη δική μου δουλειά, να φύγω εγώ να κάνουν τη δική μου δουλειά, αλλά να κάνουν κάτι άλλο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο, μου αρκεί αυτό που κάνω τώρα. Αν κάποια στιγμή σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω τώρα και έχω δυνάμεις, ναι, έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου…!

– Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση και να έχεις συγκρατηθεί;

Πάρα πολλές φορές. Γρηγόρη, τώρα χτυπάς φλέβα, χτυπάς το ευαίσθητο σημείο μου. Πάρα πολλές φορές ήθελα να πω “άει σιχτίρ”, να τους παρατήσω και να σηκωθώ να φύγω. Γιατί ξέρω ότι υποκρίνονται. Ξέρω ότι δεν λένε αλήθεια. Ή το άλλο που με εκνευρίζει φοβερά: τον ρωτάς “τι ώρα είναι;” και σου λέει την υπόθεση από την ταινία που είδε χθες το βράδυ! “Ρε φίλε, δεν θέλω να μου πεις τι είδες χθες το βράδυ. Θέλω να μου πεις τι ώρα είναι”. Και δεν σου απαντάει. Μου τη σπάει επίσης το “μη με διακόπτετε και αφήστε με να ολοκληρώσω”. (γελώντας) Αυτό δείχνει το σεξουαλικό πρόβλημα της τηλεόρασης.

– Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή σε αυτά τα 23 χρόνια;

Μία από αυτές ήταν σίγουρα το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη. Εγώ το πλήρωσα πολύ ακριβά αυτό. Κάποιοι είπαν ότι έστησα την υπόθεση. Μα πώς να στήσω την υπόθεση; Πώς βάζεις υποχρεωτικά κάποιους ανθρώπους μέσα σε ένα στούντιο; Όταν είδαν ποια θα είναι η σύνθεση. Όταν μάλιστα έχεις απειληθεί, γιατί εκείνη την εποχή ήταν η μοναδική εκπομπή του ΑΝΤ1 και υποχρεωτικά έπρεπε να βγάλουμε. Ήταν πριν ξεσπάσουν όλα, μετά ξέσπασαν όλα για την Χρυσή Αυγή. Έπρεπε να φέρουμε λοιπόν κάποιον από την Χρυσή Αυγή. Κινδυνεύαμε με πρόστιμο. Όλα τα άλλα κανάλια την είχαν βγάλει, είχαν βγάλει εκπροσώπους της και το MEGA και ο ALPHA και το STAR κι ο ΣΚΑΪ. Είχαν βγάλει όλοι, εκτός από τον ΑΝΤ1. Μου υποδείχθηκε λοιπόν και πειθάρχησα, γιατί δεν μπορούσα να φορτώσω με πρόστιμο το σταθμό, να φέρω και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τώρα, αν στο τέλος της εκπομπής έγινε αυτό που έγινε, ο μοναδικός ο οποίος δεν το έστησε είμαι εγώ. Και να σου πω κάτι; Λένε ότι το έκανα για τηλεθέαση. Εκείνη η εκπομπή ήταν από τις εκπομπές με τη μικρότερη τηλεθέαση. Ξέρεις ποιος έκανε μεγάλη τηλεθέαση; Η αναπαραγωγή.

– Θέλω όμως, να θυμηθείς και την καλύτερη, την πιο ευχάριστη στιγμή μέσα σε αυτά τα 23 χρόνια. Κάτι που θα ήθελες να κρατήσεις…

Θα σου πω την πιο πρόσφατη: ήταν η μοναδική φορά που ήθελα να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η εκπομπή. Η γυναίκα του γιου μου είναι στο μαιευτήριο και θα έβγαινε το εγγονάκι μου, από στιγμή σε στιγμή. Και έλεγα “Παναγία μου, αν γεννηθεί στις 8; Στις 8.30; στις 9; στις 9.30; στις 10.15; Μέχρι να πάω με το μηχανάκι από τα Σπάτα στο Μαρούσι, στο μαιευτήριο;» (γελώντας) Ευτυχώς έχω την εντύπωση ότι ο γιατρός μάλλον την έστησε την υπόθεση, γιατί γεννήθηκε στις 11 και ήμουν εκεί. Ήταν από τις πιο όμορφες όμως, αναμονές και στιγμές μέσα στην εκπομπή. Βέβαια, υπάρχουν και χιλιάδες, ας μου επιτραπεί, μικρές χαρές οι οποίες έχουν να κάνουν με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων μέσα στην ίδια την εκπομπή. Όχι γιατί πίστευα ότι μπορώ να λύσω προβλήματα, γιατί ακόμα δεν το πιστεύω. Εγώ πιστεύω ότι η τηλεόραση δημιουργεί προβλήματα, δεν λύνει. Η δημοσιοποίηση λύνει προβλήματα. Είναι αυτό που λες στον άλλον “θα σε κάνω, βρε μπαγάσα, να κοκκινίσεις για δύο λόγους: ή από το θυμό σου, ή από τη ντροπή σου. Κοκκίνισε όμως ρε, κοκκίνισε!” Εγώ αυτό επιδιώκω. Βέβαια πολλές φορές δεν το καταφέρνω και κοκκινίζω μόνο εγώ.

– Να σε πάω λίγο γενικά; Πώς βλέπεις την τηλεόραση τώρα;

Να σου πω, δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη και ποτέ δεν μπαίνω σε τέτοιου είδους διαδικασία και λογική να κάνω κριτική σε κανέναν. Εκείνο που με ικανοποιεί όμως, είναι ότι υπάρχουν αρκετές δουλειές για να δουλέψουν πολλοί συνάδελφοί μας και αυτό είναι πάρα πάρα πάρα πολύ θετικό. Όπως πάρα πολύ θετικό είναι ότι έχουν μειωθεί οι “σταρ” ! Άντρες και γυναίκες. Έχουν λιγοστέψει, όπως επίσης και τα λεφτά που έπαιρναν. Να μου πεις μήπως αυτό έχει και δόση αυτοκριτικής; Ενδεχομένως…!

– Με αφορμή το τρέιλερ που φαίνεται ότι είσαι ο μόνος τηλεθεατής που δεν βλέπει τον Γιώργο Παπαδάκη και για να το κάνω λίγο… σουρεαλιστικό, θέλω να σε ρωτήσω τι θα έλεγες εσύ στον Γιώργο Παπαδάκη για την εκπομπή του…

Θα του έλεγα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ειλικρινής, να μην πετάξει τίποτα και να διατηρήσει αυτό το “κουτί” μέσα στο οποίο έχει βάλει πράγματα τα οποία δεν εκποιούνται.

– Είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό σήμερα…;

Πολύ δύσκολο, αλλά κοίταξε να δεις: το κάνεις αν θέλεις να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, αν θέλεις να βλέπεις τα παιδιά σου χωρίς να ντρέπεσαι, να κυκλοφορείς στο δρόμο χωρίς να φοβάσαι. Δεν έχω αγοραφοβία, δεν έχω φρουρούς να με φρουρούνε και δεν έχω πατήσει ούτε μία φορά σε γραφείο Υπουργού ή Βουλευτή για να ζητήσω ρουσφέτι. Αντίθετα, έχω πληρώσει τα δάνειά μου και μάλιστα με παραπάνω τόκο, έτσι; Και δεν έχω πάει στον διευθυντή της τράπεζας και να του πω “έλα μωρέ, κάντο όπως στους άλλους”! Νομίζω ότι θα ήθελα να συνεχίσει έτσι…! Και να σου πω κάτι; Τώρα πια έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα Γρηγόρη, πιστεύω στον τίμιο δημοσιογράφο και όχι στον καλό δημοσιογράφο. Τι πάει να πει “καλός δημοσιογράφος”; Υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι που δεν έχουν μπέσα! “Ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του”, όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Νίκος ο Κακαουνάκης! Εγώ λοιπόν προτιμώ τον τίμιο από τον καλό. Εγώ δεν είμαι καλός, είμαι τίμιος όμως. Και μου λες “θα το πεις εσύ; Άσε να το πουν οι άλλοι..”! Σε αυτό δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Όποιος έχει να πει κάτι to αντίθετο ας το πει, διαφορετικά ας σιωπήσει!

– Πάντως, όλα αυτά τα χρόνια σημειώνεις τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στη ζώνη σου και για αυτό και σου έχει δοθεί ο τίτλος “Πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών”…

Κοίτα να σου πω κάτι, όλα αυτά τα πράγματα έχουν μια βάση υπερβολής. “Δεν σου αρέσουν;” θα μου πεις! Μου αρέσουν. Χωρίς όμως, αυτά να μου δημιουργούν την αίσθηση ότι είμαι σημαντικός άνθρωπος. Είναι ωραία. Είναι από τα γλυκά καθημερινά, από τα πολύ γλυκά. Θα ήταν υποκρισία να έλεγα ότι δεν μου αρέσει που το ακούω…!

– Εσύ τι τίτλο θα έδινες στον Γιώργο Παπαδάκη;

Τίποτα, κανέναν. Είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος που ίσως ήταν έξυπνη η ιδέα του να βάλει την τηλεόραση σε ώρες που η τηλεόραση είχε μπάρες. Εκεί οφείλω την καριέρα μου. Και βέβαια και στους ανθρώπους που με πίστεψαν. Γιατί αν σε αυτόν το διάδρομο, στο Μαρούσι, εκείνο το πρωινό πριν από 24 χρόνια δεν μου έλεγε ο Μίνωας Κυριακού “Με έχεις ζαλίζει με αυτήν την εκπομπή που θες να κάνεις το πρωί. E, την άλλη εβδομάδα ξεκίνα …”! Αν λοιπόν δεν ξεκινούσα, δεν θα είχα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Γιατί έτσι ξεκίνησε αυτή τη εκπομπή. Δεν ξεκίνησε ούτε με προγραμματισμούς, ούτε με σχέδια και αναλύσεις, ούτε με ίντριγκες. Τίποτα. Έτσι απλά ξεκίνησε…!

– Πώς φαντάζεσαι μετά από πολλά χρόνια τον Γιώργο Παπαδάκη;

Να δουλεύει, δεν μπορώ να κάθομαι, Γρηγόρη. ΄Η τουλάχιστον να είναι ενεργός, όσο το δυνατόν περισσότερο ενεργός. (γελώντας) Σε όλους τους τομείς αν γίνεται αυτό…! Ξέρεις, μου αρέσει να δουλεύω, μου αρέσει η δουλειά μου, αν και εμένα δεν με βοηθάει και η εικόνα μου. Θέλεις η καραφλίτσα, θέλεις ότι ποτέ δεν έκανα προσπάθεια να φτιάξω την εικόνα μου, δηλαδή να βάψω το μαλλί μου, να βάλω μαλλί, να μακιγιαριστώ για να βγω στην τηλεόραση…! Δεν έχω μακιγιαριστεί ποτέ σε δική μου εκπομπή. Στις μόνες περιπτώσεις που δέχομαι το μακιγιάζ είναι τις λιγοστές φορές που πάω καλεσμένος σε άλλη εκπομπή. Στην εκπομπή μου δεν έχω μακιγιαριστεί ποτέ, βγαίνω έτσι όπως είμαι, με τους κύκλους κάτω από τα μάτια…, με το ξέφωτο να γυαλίζει! (γελώντας) Κι είναι μεγάλο το ξέφωτο…! Όταν πάω σε άλλες εκπομπές όμως, το κάνω, γιατί αυτοί έχουν τη διαχείριση της εικόνας που θέλουν να βγάλουν στην εκπομπή τους.

– Το καθημερινό σου πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα που ξεκινάς και τα τελευταία 23 χρόνια που κάνεις την εκπομπή, ποιο είναι;

Όπως είναι και τώρα, σήμερα .Όταν δεν έχω εκπομπή ξυπνάω τεσσεράμισι το πρωί, πέντε, άντε έξι το πολύ. Όταν έχω εκπομπή, τέσσερις παρά δέκα, χωρίς ξυπνητήρι. Μια πολύ γρήγορη προετοιμασία, ό,τι είναι να κάνω το έχω κάνει από το βράδυ για να μην ενοχλήσω την οικογένεια. Ποτέ δεν έχω ενοχλήσει κανένα από τα μέλη της οικογένειάς μου. Φεύγω, πάω στη δουλειά μου, κάθομαι μέχρι τις δυόμιση – τρεις, επιστρέφω σπίτι, κοιμάμαι μία με μιάμιση ώρα, ξυπνάω γύρω στις πέντε με πεντέμισι και αρχίζει η προετοιμασία που τελειώνει γύρω στις δέκα το βράδυ. Θέλει πολλή δουλειά αυτή η εκπομπή. Πρέπει να είσαι ενημερωμένος για πάρα πολλά πράγματα. Έχω όμως, εκπληκτικούς συνεργάτες! Είναι η πιο μικρή ομάδα στην τηλεόραση, αλλά είναι παιδιά τα οποία μεγάλωσαν δίπλα μου. Τους αγαπάω πάρα πολύ.

– Αν θα σου έλεγα να κάνεις μια ευχή, επαγγελματικά, τι θα έλεγες;

Ευχή; Θα έλεγα για όσους ασχολούνται με την ενημέρωση στην τηλεόραση, “παιδιά κάντε μια προσπάθεια να σώσουμε την ψυχή μας”. Έτσι θα ανταποκριθούμε -στο ελάχιστο, τουλάχιστον- στο ρόλο που το ίδιο το επάγγελμά μας και η κοινωνία, μας έχει δώσει: του ιερού λειτουργήματος της ενημέρωσης.

– Κι αν σου ζητούσα να αλλάξεις τον τίτλο του «Πρωινό ΑΝΤ1», τι τίτλο θα έβαζες;

Καλημέρα Ελλάδα… !!! Δεν είναι τυχαίο που όταν ξεκινά η εκπομπή δεν λέω “είστε στο πρωινό Αντ1”, αλλά λέω “Καλημέρα Ελλάδα”! Για ένα μόνο λόγο δεν στενοχωρήθηκα ας πούμε τόσο πολύ που άλλαξε ο τίτλος. Γιατί επιτέλους ξεφύγαμε από το “καλημέρα”, γιατί όλες σχεδόν οι επόμενες εκπομπές μετά από αυτήν που κάναμε εμείς, είχαν και το συστατικό “καλημέρα” μέσα.

– Πράγματι έπεσε πολύ… καλημέρα!

Δεν με πειράζει. Μου αρέσει επίσης που μεγαλώνει η «οικογένεια», η «Πρωινή οικογένεια». Μπήκε και η Χριστίνα (Λαμπίρη) στην παρέα της πρωινής συντροφιάς. Πέρυσι μπήκε κι η Σταματίνα (Τσιμτσιλή) στην παρέα. Εγώ εύχομαι γρήγορα και το STAR να κάνει πρωινό πρόγραμμα. Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!

Αυτά λοιπόν μου είπε στην κουβέντα μας ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα για 24η συνεχόμενη σεζόν και πει «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσιάζοντας το «Πρωινό ΑΝΤ1», χωρίς να βάζει… μακιγιάζ, αλλά σκοπεύοντας να βάζει στη θέση τους, τους… σοβαροφανείς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε