Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

To Music Hall δεν θα ανοίξει στην ΕΡΤ

To Music Hall δεν θα ανοίξει στην ΕΡΤ

Ήταν μία από τις φιλόδοξες παραγωγές μυθοπλασίας για την επόμενη σεζόν και δικαιολογημένα η ΕΡΤ την είχε ανακοινώσει με χαρά. Τελικά όμως είναι οριστικό ότι η σειρά «Μιούζικ Χολ» (Music Hall) δεν θα είναι στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Κατ’ αρχάς να θυμίσουμε ότι πρόκειται για δραματική σειρά εποχής 60 επεισοδίων, όπου τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλας, με βασικό σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο. Η ιστορία της εξελίσσεται στην καρδιά του Μεσοπολέμου και επικεντρώνεται σε ένα κοσμικό κέντρο διασκέδασης του 1928, που μοιάζει να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τα  αντίστοιχα του Σικάγο της εποχής. Συγκεκριμένα, ένα κοσμικό νυχτερινό κέντρο έρχεται να συνταράξει τις ζωές των Ελλήνων, αφού στα τραπέζια του «Music Hall»  γίνονται ζυμώσεις που θα αλλάξουν τη ροή της Ιστορίας. Τραπέζια, όπου συνωστίζονται φιλόδοξοι κερδοσκόποι, αδίστακτοι απατεώνες, μέλη του υποκόσμου αλλά και άνθρωποι του πνεύματος και της Τέχνης, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για μια εποχή που, επιτέλους, αλλάζει. Η ιστορία του «Music Hall» έρχεται από τον Μεσοπόλεμο για να μας θυμίσει πως οι παρέες είναι αυτές που φτιάχνουν ιστορία, αφού μια παρέα νέων δημιουργών τολμά να ανοίξει το μοναδικό αντίστοιχο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Ελλάδας και να διαμορφώσει την πραγματικότητα των επόμενων γενεών.

Ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί, χορευτές, τραγουδιστές, άνεργοι ηθοποιοί που παλεύουν για ένα όνομα στη μαρκίζα συνθέτουν τη μαγική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία γεννιούνται έρωτες, ίντριγκες, συγκίνηση, περιπέτειες, επαναστατικές ομάδες, έχθρες αλλά και φιλίες ζωής.

Μία πραγματικά λοιπόν φιλόδοξη και ενδιαφέρουσα… στα χαρτιά… ιδέα, που δικαιολογημένα περιμέναμε την παραγωγή της, ελπίζοντας σε αντίστοιχο αποτέλεσμα όταν μάλιστα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν σχεδόν κλείσει πολλούς και καλούς ηθοποιούς. Τελικά όμως η ιδέα… θα μείνει στα χαρτιά, καθώς επίσημα ανακοινώθηκε στη διοίκηση της ΕΡΤ πως δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ωστόσο στο… παρασκήνιο του Music Hall λέγονται πολλά, για έντονες διαφωνίες βασικών συντελεστών που οδήγησαν σε οριστική ρήξη, αλλά και για διαφωνίες μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και της ΕΡΤ. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, το αποτέλεσμα είναι ότι το Music Hall δεν θα ανοίξει στην ΕΡΤ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο… παρασκήνιο… κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί… ίσως… θα δείξει… η σειρά να βγει από άλλη τηλεοπτική στέγη… και κατόπιν αλλαγών που θα γίνουν σε… ορισμένες πλευρές που προφανώς δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις