Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αφιέρωμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αφιέρωμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην ελληνική Επανάσταση του 1821.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το COSMOTE HISTORY HD, το διήμερο 24/3 – 25/3 να παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ και παραγωγές της συνδρομητικής πλατφόρμας για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη 24/3 στις 23.00 και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου.

Μεταξύ όσων θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές είναι επεισόδια από τη «Μηχανή του Χρόνου» για τη δράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Επανάσταση, την άγνωστη δράση της Φιλικής Εταιρείας, τη σφαγή της Χίου κλπ., ενώ εκτάκτως, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα το νέο επεισόδιο της εκπομπής αφιερωμένο στους Ελεύθερους Πολιορκημένους και την Έξοδο του Μεσολογγίου που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, την Τετάρτη 25/3, 21.00 και τη Δευτέρα 30/3, 21.00).

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στην 25η Μαρτίου θα προβληθούν, επίσης, ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, όπως τα «Ένδοξα πλοία του πολεμικού ναυτικού: Βρίκιον Άρης» και οι «Δρόμοι της ελευθερίας», αφιερώματα σε πρωτεργάτες της Επανάστασης, όπως ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης, τα ντοκιμαντέρ «Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821», «1821: Ο ξεσηκωμός του γένους» κ.α.

 

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι η COSMOTE TV, στηρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας για ποιοτική ψυχαγωγία, όσο «μένουμε σπίτι», προσφέρει πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Έτσι έως και τις 30 Απριλίου 2020, το COSMOTE HISTORY HD @YouTube, με ξεχωριστή ροή 24ωρης διάρκειας, θα μεταδίδει σε υψηλή ευκρίνεια επιλεγμένα ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, καθώς και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους. Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζει την κίνηση της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της ψυχαγωγίας και της εργασίας των πολιτών από το σπίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις