Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αόρατοι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς

Αόρατοι: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς

Μία καινούργια κωμική σειρά με ανατρεπτική ιστορία αλλά με δυνατό καστ για να ενσαρκώσει τους… ιδιαίτερους αυτούς ήρωες. Η ιστορία των «Αόρατων» επικεντρώνεται σε μία ετερόκλητη πενταμελή παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνα.

Το σενάριο είναι του Θωμά Νικολαΐδη και του Χάρη Μαζαράκη που υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Πρόκειται για την πρώτη κωμική σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε μία ετερόκλητη πενταμελή παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνα και έχει ιδρύσει μια εταιρεία, που παρέχει… άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες! Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας και πρέπει να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Σόφι Ζανίνου και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Οι «Αόρατοι» είναι η πρώτη κωμική σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV μετά τις άλλες πρωτότυπες παραγωγές σειρών μυθοπλασίας («Έτερος Εγώ», «42°C») και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με σκοπό να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV στις αρχές του 2022 και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα απολαύσουν οι συνδρομητές της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις