Εντάσεις για τους «ΚουΚου»

Αναβρασμό φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει όσα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή του STAR και παρά την απολογία των δύο παρουσιαστών της, Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη, το θέμα έχει φτάσει σε ανώτατα κλιμάκια του σταθμού.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με την ιστορία που διηγήθηκαν οι δίδυμοι που συμμετείχαν στο Big Brother, υποστηρίζοντας στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» ότι είχαν ερωτική σχέση με κοπέλα που δεν γνώριζε ότι ήταν δύο.

Αν και οι παρουσιαστές προσπάθησαν να κατευνάσουν την έκρυθμη κατάσταση που έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν και στελέχη του σταθμού απέναντι σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Στο επίκεντρο μάλιστα των διευκρινήσεων που καλούνται να δώσουν λέγεται ότι εντάσσονται και οι επιλογές για τα ριάλιτι Bachelor και Battles Of The Couple του άλλου σταθμού κοινών επιχειρηματικών συμφερόντων, του ALPHA, καθώς εκτιμάται ότι «τσαλακώνουν» το προφίλ του καναλιού, με «φθηνό» αισθητικά και ποιοτικά προγράμματος.

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό ο ALPHA λόγω των επιλογών του φαίνεται να έχει χάσει αρκετή από την εμπορική του δύναμη, γεγονός που χρεώνεται σε κακές επιλογές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το σταθμό υψηλόβαθμο στέλεχος του εμπορικού τμήματος.

Τώρα λοιπόν, με όσα συνέβησαν στη «Φωλιά» δικαιολογημένα οι ανώτατοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι και το άλλο κανάλι, το STAR, κινδυνεύει να ακολουθήσει αρνητική πορεία και για αυτό προβλέπεται να υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα αφορούν μόνο την πρωινή εκπομπή…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Εκπαιδευτική τηλεόραση: Τα τηλεμαθήματα της Τρίτης 9 Μαρτίου

Εκπαιδευτική τηλεόραση: Τα τηλεμαθήματα της Τρίτης 9 Μαρτίου

Τρίωρης διάρκειας τα μαθήματα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που θα μεταδοθούν και αύριο για τους μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το «κουδούνι» ... Διαβάστε περισσότερα
Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας

Συμμαχίες, ανατροπές, κόντρες και σχέδια με κάποια από αυτά να έχουν θετική εξέλιξη αλλά ορισμένα να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις… για πολλούς. Η ζωή στο Διαφάνι ... Διαβάστε περισσότερα