Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: μαθαίνουν τα μυστικά τους!

Σασμός: μαθαίνουν τα μυστικά τους!

Σασμός: Ένας παράνομος έρωτας που πληρώθηκε ακριβά και ένας ακόμα που γίνεται γνωστός χωρίς κανείς να ξέρει ποιο θα είναι το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν!

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, ο Άγγελος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε.

Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για το φόνο του Στεφανή. Η Θοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με το Γιώργη, ένα απρόβλεπτο περιστατικό ωστόσο, θα γκρεμίσει τα σχέδιά της. Ο Αστέρης αναρρώνει, και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Το μυστικό τους, ωστόσο, θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή, σε κάποιον που δεν πρέπει…!

 

Απόψε στις 9, ο Σασμός μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα ξετυλίξει το κουβάρι του παρελθόντος, ενώ ένα άλλο πλέκεται γύρω από τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις