Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το COLOURDAY FESTIVAL αποκλειστικά στο MEGA

Το COLOURDAY FESTIVAL αποκλειστικά στο MEGA

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη χρωματιστή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί και φέτος με πολλή μουσική, τραγούδι και κέφι.

Όσοι όμως, δεν καταφέρουν το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ να «γεμίσουν χρώματα» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το COLOURDAY FESTIVAL αποκλειστικά από το MEGA.

Με σλόγκαν «Love Yourself. Find Your Colour», το Colourday Festival προσκαλεί όσους θέλουν να τραγουδήσουν ελληνικές και ξένες επιτυχίες, να χορέψουν, να συμμετέχουν στις ομαδικές ρίψεις χρώματος και να μοιραστούν αξέχαστες και πολύχρωμες στιγμές με παλιούς και νέους φίλους.

Κεντρικός καλλιτέχνης της φετινής διοργάνωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός που έχει ετοιμάσει ειδικά για το Colourday Festival dance διασκευές γνωστών επιτυχιών του. Επίσης συμμετέχουν οι Josephine, FY, Anastasia, Kings, Konnie Μεταξά, Νatasha Kay και DJ Αντώνης Δημητριάδης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν 15 ακόμα καλλιτέχνες από κάθε μουσικό είδος.

Το Colourday Festival θα προβληθεί αποκλειστικά στο MEGA, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα για να γεμίσει κι η τηλεόραση με χρώματα, μουσική, τραγούδι και χαρά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις