Οικονομία

Celestyal: Επένδυση 2,5 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη του brand

Η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal, σχεδιάζει να διπλασιάσει την ομάδα brand, marketing και communications, προσθέτοντας έξι ακόμη στελέχη στο δυναμικό της, μια επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Η ενέργεια αυτή της εταιρίας κρουαζιέρας Celestyal, με υψηλή επένδυση 2,5 εκατομμυρίων εντάσσεται στο πλαίσιο για την υποστήριξη της συνολικής εξέλιξης του brand, το 2024 και την ενίσχυση του επικοινωνιακού της μηνύματος για τη «δημιουργία εμπειριών που κανείς δεν πρέπει να χάσει, τόσο εν πλω όσο και στους προορισμούς».

Η κα Anna Gregori, VP Brand, Marketing, Communications & Customer Journey, δήλωσε σχετικά: «Είναι σπάνιο να βρίσκει κάποιος τέτοια υποστήριξη για την ανάπτυξη ενός brand με την κληρονομιά της Celestyal, αλλά και το πάθος και την αποφασιστικότητα για ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό, ανερχόμενο brand. Εστιάζουμε στον στόχο μας να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες.»

«Θέλουμε να συνδέσουμε τους επιβάτες μας με πραγματικές στιγμές ανακάλυψης των προορισμών μας και να εξασφαλίσουμε ότι οι εμπορικοί μας συνεργάτες κατανοούν το προϊόν μας. Μπορεί να μην είμαστε το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό brand, αλλά στόχος μας είναι να προσφέρουμε πληθώρα δυνατοτήτων στους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες και να αποτελούμε για αυτούς τον ιδανικότερο συνεργάτη.»

Οι νέες προσλήψεις θα περιλαμβάνουν: Trade Marketing Executive, Ευρώπη και Λατινική Αμερική, PR Manager για Αναπτυσσόμενες Αγορές, Lead Copyrighter, Social Media Manager και Δύο στελέχη Brand & Customer Journey.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πού βαδίζει η γαλλική οικονομία μετά την πτώση του Μπαϊρού: Μηδαμινή ανάπτυξη, υψηλό κόστος δανεισμού και στο βάθος πιθανή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας
Η Γαλλία, η οποία αντιμετωπίζει μια απόφαση αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας από την Fitch την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025, πληρώνει τώρα περισσότερα για μακροπρόθεσμο χρέος από την Ελλάδα και την Ισπανία
Διαδηλώτρια ενάντια στην κυβέρνηση Μπαϊρού
ΤΕΧΑΝ: Επίσημη παρουσίαση του νέου φωτοβολταϊκού κινητού πολυκέντρου ανακύκλωσης στην 89η ΔΕΘ
Η ΤΕΧΑΝ συμμετέχει στην 89η ΔΕΘ από τις 6 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, με το Νέο Φωτοβολταϊκό Κινητό Πολυκέντρο Ανακύκλωσης – το 1ο Παγκοσμίως Ενεργειακά Αυτόνομο Κινητό Πολυκέντρο Ανακύκλωσης
Νέο Φωτοβολταϊκό Κινητό Πολυκέντρο Ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ