Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Logistics: Διαδικτυακό σεμινάριο για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην οικονομία

Logistics: Διαδικτυακό σεμινάριο για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην οικονομία

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριό της συνδιοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics με την OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 5 Μαΐου, από τις 17.00-18.30, με θέμα: «E-COMMERCE LOGISTICS: Lessons Learned & Post COVID-19 Preparation». Το webinar θα προλογίσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων στους Τομείς Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

 Στόχος του webinar είναι η παρουσίαση μελετών περίπτωσης και εμπειριών από στελέχη Ελληνικών εταιριών για το πώς διαχειρίστηκαν τις επιπτώσεις του COVID-19 σε επίπεδο μεταφοράς και διανομής εμπορευμάτων ηλεκτρoνικών καταστημάτων. Παράλληλα, θα συζητηθεί η επόμενη ημέρα και οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν οι εταιρίες στο αμέσως επόμενο διάστημα για να θωρακιστούν απέναντι σε αυτή την υγειονομική και οικονομική κρίση.

Oμιλητές του webinar είναι οι κκ: Ν. Ροδόπουλος, Πρόεδρος EEL, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data, Δρ. Β. Ζεϊμπέκης, Executive Advisor, OPTILOG Advisory Services, Α. Γιαλός, Supply Chain Senior Consultant, OPTILOG Advisory Services, Β. Γκιουζεπής, Distribution Manager & Production Coordinator, Caremarket.gr, Σ. Συρίγος, Business Development Manager, LOGIKA, Δρ. Γ.  Νινίκας, Managing Director, SE Europe, ORTEC, Χ. Ηλιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Iliadis Cargo, Δ. Κατσαδάκης, Αντιπρόεδρος Ομίλου Ο. Βεϊνόγλου, Πρόεδρος Easy Mail courier, ενώ την επιστημονική επιμέλεια του Webinar έχει η OPTILOG Advisory Services.

 Η συμμετοχή στο Webinar είναι δωρεάν. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις