Πολιτική

Ο Βενιζέλος “αδειάζει” τον υπουργό του μέσω Reuters!

Για ακόμα μια φορά το υπουργείο Οικονομικών δεν παύει να μας εκπλήσσει. Η ασυννενοησία σε όλο της το μεγαλείο, αυτή την φορά σε υψηλό επίπεδο και όχι σε επίπεδο συμβούλων. 'Εφτασε μάλιστα το ίδιο το υπουργείο να διαψεύσει τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών!

‘Ολα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου δήλωνε περιχαρής στο Mega:

“Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα έχουν ουσιαστικά καταλήξει. ‘Εχουν καλυφθεί όλα τα βασικά ζητήματα, ενώ οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μετά τις δύο επισκέψεις των τροϊκανών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.”

Δεν πρόλαβε να συμβεί αυτό και “πηγές” του υπουργείου Οικονομικών διέψευδαν τον κ.Οικονόμου στο Reuters.

“Οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των επιθεωρητών της τρόικας σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς τη χώρα δεν έχουν ολοκληρωθεί”, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Έλληνα αξιωματούχο που συμμετέχει στις διαβουλεύσεις!

Ποιός να ήταν άραγε ο έλληνας υψηλόβαθμος αξιωματούχος; Ο κ.Οικονόμου αποκλείεται. Οπότε τι μένει;

Την πάτησαν την τρόικα

Ο κ.Οικονόμου είπε και κάτι άλλο. Αναφερόμενος στην εργασιακή εφεδρεία, υπογράμμισε πως μετά από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα η κυβέρνηση κατάφερε να επικρατήσει η ηπιότερη εκδοχή για την εργασιακή εφεδρεία καθώς, όπως σημείωσε, οι εκπρόσωποι των δανειστών μας ζητούσαν 30.000 απολύσεις άμεσα.

Να περιμένουμε ανακοίνωση και της τρόικας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημόσιο: 20.000 σε εφεδρεία – 8.000 απολύονται – Δείτε πόσοι και από που φεύγουν

Τα έκτακτα μέτρα είναι… μόνιμα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3