Οικονομία

Cosco και Maersk θα καταθέσουν προσφορές για τον ΟΛΠ

Την πρόθεσή τους να καταθέσουν προσφορές για τον ΟΛΠ γνωστοποίησαν στην Wall Street Journal οι Cosco και Maersk.

Όπως γράφει η εφημερίδα η ελληνική πλευρά θα πωλήσει το 51% των μετοχών και όχι το 67,7% που σχεδίαζε η προηγούμενη κυβέρνηση. Παρά την αλλαγή αυτή, όμως, οι εταιρείες εμφανίζονται έτοιμες να συνεχίσουν αναπροσαρμόζοντας το τίμημα.

Σύμφωνα με έλληνα αξιωματούχο η νέα προκήρυξη θα σταλεί σε όσους επενδυτές είχαν μπει στη short list στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Όπως είναι φυσικό τα έσοδα αναμένεται να είναι μικρότερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Ecofin για τα τέλη στα κινέζικα μικροδέματα – Η θέση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ, Κυριάκου Πιερρακάκη
Ο ΥΠΟΙΚ τόνισε ότι, η πολιτική αυτή είναι κρίσιμη για τη διαφάνεια στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των Ευρωπαίων καταναλωτών και την ισότιμη ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης 6