Οικονομία

ΔΕΠΑ: Το ΤΑΙΠΕΔ ακύρωσε το διαγωνισμό για την πώληση του 65%

Στη ματαίωση του διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 65% του μετοχικού κεφαλαίου της δημόσιας εταιρείας εμπορίας φυσικού αερίου ΔΕΠΑ προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ τελούσε υπό αναστολή από τις 19 Μαρτίου 2021 μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.

Το Ταμείο θα εξετάσει τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές φυσικού αερίου και θα αξιολογήσει τις εναλλακτικές δυνατότητες αξιοποίησης του εν λόγω περιουσιακού στοιχείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα