Οικονομία

Η Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας ρίχνει τις ευθύνες στον Έλληνα Πρωθυπουργό και την πρόταση του για δημοψήφισμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Ζέλικ, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, το δημοψήφισμα του Παπανδρέου επιτείνει την ανησυχία των αγορών τη στιγμή που όλοι ψάχνουν με αγωνία σταθερότητα.

”Αν το ελληνικό δημοψήφισμα αποτύχει, θα υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες” τόνισε μετρώντας μία μία τις λέξεις του ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αύξηση μισθών, νέα επιδόματα και μειώσεις φόρων στα 12 μέτρα Μητσοτάκη – Το χρονοδιάγραμμα όσων ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ
Από τα 400 ευρώ στους συνταξιούχους και τον μηδενικό φόρο για αγρότες και τρίτεκνους έως τον κατώτατο μισθό των 1.000 ευρώ, το επίδομα Χριστουγέννων και τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Young woman pressing the calculator for calculate the money for her dept. Asian women are stressed about payment loan problem. people with personal financial crisis concept. Debt, loan concept.