Οικονομία

Οργισμένος ο Σταϊκούρας για την δολοφονική επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απερίφραστη καταδίκη για τη σημερινή αποτρόπαια και βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης την ώρα της εργασίας τους, εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον διοικητή του Μαμάτσειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης της ΔΟΥ Κοζάνης.

Μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Click4more: Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι – Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες στην Κοζάνη

Όπως επισημάνθηκε από το υπουργείο, η πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ανακαινίζω 2026: Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ ανά ακίνητο – Οι λεπτομέρειες και τι αλλάζει
Η αρχιτεκτονική του νέου «Ανακαινίζω» δείχνει ότι το πρόγραμμα θα αφορά κυρίως την ανακαίνιση και λιγότερο την ενεργειακή αναβάθμιση, όπως οι  παλαιότερες δράσεις του «Εξοικονομώ»
Many local buildings are seen along the street up hill in Athens, Greece.
ΔΕΟΣ: Στο επίκεντρο οι καταγγελίες για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο – Πάνω από 39.000 έλεγχοι προβλέπονται για το 2026
Πολλές υποθέσεις καταγγελιών παραμένουν στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΑΑΔΕ ακόμα και για 12 χρόνια, προκειμένου να αξιοποιηθούν σε μελλοντικούς φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους
ΑΑΔΕ