Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Βραβεία “Ελληνική Αξία”: Ο ΣΒΕ βράβευσε επιχειρήσεις που ξεχώρισαν

Βραβεία “Ελληνική Αξία”: Ο ΣΒΕ βράβευσε επιχειρήσεις που ξεχώρισαν

Τρόφιμα και ποτά που η πρώτη τους ύλη προέρχεται από τη «μάνα γη», προϊόντα τεχνολογίας, που επινόησαν ελληνικά «μυαλά» και διέπρεψαν στο εξωτερικό, αλλά και ελληνικά ξενοδοχεία, που έχουν διακριθεί για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους, αποτελούν μερικές από τις κατηγορίες που δραστηριοποιούνται επιτυχώς Έλληνες επιχειρηματίες, παράγοντας «ελληνική αξία», και οι οποίοι βραβεύτηκαν από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η βράβευση των Ελλήνων επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Ελληνική Αξία», που έχει καθιερωθεί ως θεσμός επιβράβευσης και προβολής της υγιούς μεταποιητικής δραστηριότητας.

Πρόκειται δε, για την 7η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «Ελληνική Αξία», που πραγματοποιείται από το ΣΒΕ. Ο πρόεδρος του ΣΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης είπε: «Είμαστε περήφανοι για τις βιομηχανίες που δημιουργούν Ελληνική Αξία». Όπως διευκρίνισε, πρόκειται για όλες εκείνες τις σύγχρονες επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα, στον τόπο που είναι εγκατεστημένες αφού: Με τόλμη και με αποφασιστικότητα επενδύουν: πρώτα στον ανθρώπινο παράγοντα και ακολούθως σε νέες τεχνολογίες, καταφέρνοντας να παράγουν προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς ανταγωνιστικά.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι όλες, τους κερδοφόρες, ενώ έχουν καταφέρει να αυξάνουν κάθε χρόνο τον αριθμό των απασχολουμένων, να καινοτομούν και να αναπτύσσουν αξιοζήλευτη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Φέτος υπήρξαν δύο κατηγορίες: Τα Βραβεία Περιφερειακής Αριστείας, και τα Ειδικά βραβεία, τα οποία απέσπασαν οι: ALUMIL A.E, BETA, CAE SYSTEMS A.Ε., EPEXYL, EURIMAC A.E., GIZELIS ROBOTICS A.B.E.E., PFIZER ΕΛΛΑΣ A.E, ROYAL MEDITERRANEAN ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Α.Β.Ε.Ε., SEPTEM ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ο.Ε., ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Η ΠΙΝΔΟΣ, ΔΕΑΣ Α.Ε OLIVES, ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥΝ.ΠΕ., ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ Α.Ε., ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε., ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.. ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΥΣΑΦΗ Α.Β.Ε.Ε.

Να σημειωθεί, ότι μετά την ανακήρυξη του ΣΒΕ ως ενός εκ των έξι εθνικών κοινωνικών εταίρων, ο θεσμός αποκτά αυξημένο κύρος και διαφορετική σημασία. Η βράβευση δεν περιορίζεται στις τέσσερεις περιφέρειες του Βορειοελλαδικού Τόξου, αλλά πλέον αφορά δυναμικές βιομηχανίες από ολόκληρη τη χώρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις