Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

11χρονη ερμηνεύει Έλβις Πρίσλεϊ – Η απίστευτη ερμηνεία με τη φωνή του “βασιλιά” έγινε viral

11χρονη ερμηνεύει Έλβις Πρίσλεϊ – Η απίστευτη ερμηνεία με τη φωνή του “βασιλιά” έγινε viral

Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθούσε το κοινό την 11χρονη να ερμηνεύει το It’s Now or Never. Η φωνή της έμοιαζε πολύ στην μοναδική χροιά του θρύλου Έλβις Πρίσλεϊ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ερμηνεία μιας 11χρονης από την Νορβηγία. Μόλις δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε τον λόγο… Η 11χρονη Angelina Jordan έχει μία εξαιρετική και ώριμη φωνή παρά τη νεαρή της ηλικία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι η νικήτρια του Norway’s Got Talent.

Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και τα βίντεο στο Youtube από live εμφανίσεις της, αριθμούν χιλιάδες προβολές και από ό,τι φαίνεται έχει ένα μεγάλο φανατικό κοινό που την παρακολουθεί και απολαμβάνει τις ερμηνείες της.

Μόλις η νεαρή αρχίζει να ερμηνεύει στη συναυλία στην περιοχή Halden της Νορβηγίας, την σπουδαία επιτυχία του Έλβις Πρίσλεϊ, It’s Now or Never, αμέσως το κοινό μένει με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος; Η Angelina καταφέρνει και πλησιάζει πολύ την μοναδική χροιά του θρύλου Έλβις.

Η ερμηνεία της ανατριχιάζει ακόμα και τα πιο απαιτητικά αυτιά που δύσκολα μπορούν να πιστέψουν ότι μια εντεκάχρονη θα μπορούσε να φέρνει τόσο πολύ στην μοναδική φωνή του Έλβις.

Δείτε το βίντεο:

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις