Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

12 σημάδια ότι τα κατοικίδια σας βρίσκονται σε κίνδυνο

12 σημάδια ότι τα κατοικίδια σας βρίσκονται σε κίνδυνο

Τα κατοικίδια ζώα χρειάζονται αγάπη και φροντίδα. Δείτε 12 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά στην υγεία των τετράποδων φίλων μας.

Οι τετράποδοι φίλοι μας λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί μας και απολαμβάνουν κάθε στιγμή παιχνιδιού και βόλτας. Τα σκυλιά και οι γάτες “δένονται” με τον ιδιοκτήτη τους και “μυρίζουν” πότε αυτός είναι καλά και πότε όχι. Το αντίστροφο όμως δεν συμβαίνει πάντα. Τι συμβαίνει όμως όταν τα ίδια μας τα ζώα βρίσκονται σε κίνδυνο και εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε;

Υπάρχουν πολλά σημάδια, τόσο στο σώμα όσο και στη συμπεριφορά που “μαρτυρούν” ότι κάτι δεν πάει καλά. Προβλήματα στην αναπνοή, στην πέψη, η μειωμένη όρεξη για φαγητό και οι αυξημένες ώρες ύπνου δείχνουν ότι το κατοικίδιό μας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που χρειάζεται την προσοχή μας.

Παράλληλα, η αλλαγή στη συμπεριφορά όπως η αυξημένη επιθετικότητα, η μειωμένη ανάγκη για χάδια και περιποίηση και η απομάκρυνση από τον χώρο όταν πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στο σπίτι, αποτελούν σημάδια που χρήζουν ιατρικής φροντίδας.

Δείτε το βίντεο με τα 12 σημάδια:

Πηγή βίντεο: BRIGHT SIDE

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις