Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

13 χρόνια μετά βρήκε το χαμένο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε… καρότο

13 χρόνια μετά βρήκε το χαμένο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε… καρότο

Ούτε σε συρτάρι, ούτε σε ξεχασμένη ντουλάπα! Βρήκε το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε ένα καρότο, 13 χρόνια μετά την απώλειά του!

Μια 84χρονη γυναίκα από τον Καναδά, βρήκε το χαμένο δαχτυλίδι των αρραβώνων της, 13 ολόκληρα χρόνια μετά. Πού; Ούτε στο συρτάρι της, ούτε σε ένα ξεχασμένο μπαούλο, ούτε σε μια κρυφή γωνία του σπιτιού της, αλλά σε ένα… καρότο!

Η Μέρι Γκραμς είχε στενοχωρηθεί πολύ όταν το 2004 είχε χάσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι ενώ βρισκόταν στον κήπο της. Το έψαχνε για πολύ καιρό μέχρι που κάποια στιγμή τα παράτησε. Απογοητευμένη, δεν θέλησε να το πει σε κανέναν ειδικά στον άνδρα της που είχε ξοδέψει μια περιουσία για να το πάρει.

Έτσι, πήγε σε ένα μαγαζί και πήγε και πήρε ένα αντίστοιχο φθηνό και το φορούσε κάθε μέρα σαν να ήταν αυτό το αληθινό δαχτυλίδι αρραβώνων της. Κανείς δεν είχε μάθει ποτέ την αλήθεια! 13 χρόνια μετά όμως το μυστικό της αποκαλύφθηκε από τη νύφη της. Όταν η νύφη της πήγε να βγάλει καρότα από τον κήπο, βρήκε ένα δαχτυλίδι και αμέσως η Μέρι της διηγήθηκε την ιστορία…

Κοιτώντας πίσω, η 84χρονη δηλώνει πως θα έπρεπε να το έχει μοιραστεί με τον σύζυγό της που πέθανε πριν από πέντε χρόνια. «Είχε χιούμορ», λέει στο BBC «και μάλλον το γεγονός ότι το έχασα και φορούσα ψεύτικο, θα το είχε βρει απλώς αστείο». Και συνεχίζει: «Όταν βγαίνω έξω θα το βάζω σε κάποιο ασφαλές μέρος. Αυτό έπρεπε να κάνω από τότε», λέει αποφασισμένη από εδώ και πέρα να είναι πιο προσεκτική.

Πηγή: Βbc.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις